Vrača se Victoria’s Secret modni šov!

Victoria’s Secret že več let ni gostila svoje vsakoletne modne revije, a se bo kmalu vrnila!

Novica je bila razkrita v nedavnem razpisu zaslužka podjetja, v katerem je finančni direktor Timothy Johnson napovedal, da bo Victoria’s Secret po štirih letih premora vrnil svoje angele na modno pisto, le da bosta tokrat videz in občutek drugačna.

Johnson je dejal: “Še naprej bomo investirali v trženje na vseh področjih znamke, kamor spada tudi nova različica naše modne revije, ki bo na sporedu kasneje to leto.”

Družba je nadalje dejala, da bo njihova nova “projekcija blagovne znamke in poslanstvo” njihova vodilna luč – čeprav ni jasno, kaj točno to pomeni. VS dodaja: “S tem bi radi ponovno pridobili eno naših najboljših tržnih in zabavnih lastnina do sedaj in jo obrnili na glavo, da bo odražala, kdo smo danes. Veseli smo, da bomo kasneje v tem letu delili več.”

Če se to uresniči, bo zanimivo videti, kako bo VS poskušala najti pravo ravnotežje pri predstavljanju svojih modelov in, kar je še pomembneje, njihovih izdelkov.

Preberi si tudi:
Gigi Hadid - Modna.si

Gigi Hadid o modnem trendu, ki ga ne želi nikoli več videti

Gigi Hadid trenutno promovira že drugo sezono modne oddaje Next in Fashion, ki jo vodi skupaj s Tanom Franceom. View this post on Instagram A post shared by…