fbpx

Kam po nebeške okuse, ki so dosegljivi vsem

Nekateri se pri njih udeležijo dogodkov, spet drugi pri njih nastopajo, mnogi pa so si restavracijo Divino preprosto izbrali za svojo. V sklopu Kristalne palače se tako v ambientu restavracije, kot tudi na krožnikih prepleta moderno z rustikalnim. Svoje obiskovalce navdušujejo z nadvse okusno in pestro kulinarično ponudbo iz pod rok izobraženih kuharskih mojstrov. Postrežba je na visokem nivoju, saj je ena izmed dejavnosti, s katero se ukvarjajo tudi catering.

Kam po nebeške okuse, ki so dosegljivi vsem
Slovijo po izvrstni mediteranski, briški in morski hrani, na voljo pa imajo tudi okusne steake, testenice, rižote in pice ter različne veganske in mesne jedi

Najbolj so cenjeni zaradi svojih mediteranskih, morskih in briških dobrot, ki jih postrežejo s kozarcem svojega edinstvenega penečega vina Mare Santo. Slednje je svojo zgodbo zorenja med drugim pisalo tudi v globinah našega Jadranskega morja in je nedavno navdušilo tudi obiskovalce na Expu v Dubaju. Poleg njenega svežega okusa pozornost nedvomno pritegne tudi steklenica, ki jo v morju naselijo školjke in porišejo polžki.

Kam po nebeške okuse, ki so dosegljivi vsem
Posebnost penine Mare Santo je tudi, da skozi zamašek vstopajo morski minerali. Tako dobimo izredno sveže in lahko peneče vino s posebnimi minerali.

Tako kot njihovi produkti je unikaten tudi ambient v restavraciji, ki daje občutek domačnosti. Ker se nahaja v dveh nadstropjih, je možnosti najema veliko. Na voljo je konferenčna dvorana z 200 sedišči, ki je opremljena z najsodobnejšo digitalno in audio opremo. V restavracijskem delu so možne organizacije poslovnih srečanj, team buildingov, rojstnodnevnih praznovanj in podobnih dogodkov za 270 ljudi.

Kam po nebeške okuse, ki so dosegljivi vsem
Rustikalni ambient in moderna arhitektura restavracije Divino

Na samem vrhu je na voljo tudi razkošna zelena terasa na odprtem, ki ponuja čudovit razgled nad Ljubljano, sprejme pa kar 1000 oseb. Možnosti pri njih so tako skoraj neomejene, tako kot so parkirna mesta. Najbolje, da preverite kar sami. Pustite, da vas razvajajo najboljši.

Kam po nebeške okuse, ki so dosegljivi vsem
Restavracija Divino ima na enem mestu razkošno zeleno teraso za več kot tiswoč udeležencev