Nocoj v družbi Elvisa Presleyja, jutri Domna Dona Holca in Mance Trampuš

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJA vsako sredo poskrbi za doživetje z novimi filmskimi uspešnicami pod zvezdami na ALEJI SKY. Nocoj se bo ob 21. uri zaradi velikega zanimanja ponovno predvajal prvič že razprodan biografski film Elvis, legendarnega pevca Elvisa Presleyja. Film vas bo popeljal skozi njegovo otroštvo in uspešno kariero v 50. letih prejšnjega stoletja. Prihodnjo sredo pa boste lahko v uživali družbi Toma Cruisa in uspešnico Top Gun: Maverick.

V ALEJI se dogaja vse dni v tednu. Ob četrtkih vam poleg osvežilne pijače in lahke večerje postrežejo še s koncerti priznanih glasbenikov. Že jutri vas bosta zabavala Domen Don Holc in Manca Trampuš. Naslednji četrtek pa bomo v družbi skupine Kokosy.

Nocoj v družbi Elvisa Presleyja, jutri Domna Dona Holca in Mance Trampuš
Ob četrtkih vam poleg osvežilne pijače in lahke večerje postrežejo še s koncerti priznanih glasbenikov (Foto: Žiga Intihar)

Živahno bo tudi v petek popoldne, kjer vas v ALEJI vabijo na okusno mehiško večerjo, v kateri boste lahko uživali ob živahni glasbi, ki jo bo pričaral DJ.

Nedelje so rezervirane za otroke, kjer jih na aktivni strehi čakajo zanimive otroške gledališke predstave.

Vse dneve si lahko še dodatno popestrite s skokom na največjem trampolinu na svetu. Tako lahko tudi sami začutite adrenalin, kot ga občutijo najboljši akrobati na svetu.  Adrenalinsko doživetje je primerne za vse; največji trampolin je namenjen otrokom od 6. leta starosti, manjši pa so primerni za otroke od enega leta dalje.

Nocoj v družbi Elvisa Presleyja, jutri Domna Dona Holca in Mance Trampuš
Vse dneve si lahko še dodatno popestrite s skokom na največjem trampolinu na svetu (Foto: Robert Krumpak)

Prav tako ne pozabite, da vas v trgovinah v ALEJI čakajo sezonska znižanja, kjer si lahko poletno garderobo zagotovite po nižji ceni.