Kar 23% ljudi bi si želelo karanteno preživeti s TEM zvezdniškim parom

Karantena zaradi koronavirusa je dolgočasna. Kdo se strinja z nami? Vendar pa se velikokrat zdi, da se zvezdniki v tem času za štirimi stenami svojih glamuroznnih domov neizmerno zabavajo. In s tem v mislih je spletna stran The List anketirala Američane, s katerim zvezdniškim parom bi si želeli preživeti karanteno.

Rezultati raziskave bodo morda marsikoga presenetili, saj je na vrhu par, na katerega morda sploh nisi pomislila, ker ni tako zelo medijsko izpostavljen.

S kar 23% glasov sta prvo mesto najbolj priljubljenega zvezdniškega para, s katerim bi si ljudje želeli preživljati čas med karanteno, zasedla Tom Hanks in Rita Wilson, ki sta poročena že vse o leta 1988.

Malo za njima sta se na drugo mesto uvrstila Ryan Reynolds in Blake Lively. S skoraj 23% glasov sta postala drugi najbolj zaželeni par, s katerim bi ljudje preživljali čas za štirimi stenami. Glede na to, da se zvezdnika na socialnih omrežjih norčujeta drug iz drugega, sta zelo verjetno še kako zabavna v privatnem življenju.

Ashton Kutcher in Mila Kunis sta dobila skoraj 20 odstotkov glasov, medtem ko sta Chrissy Teigen in John Legend zbrala več kot 16 odstotkov. S katerimkoli od teh slavnih parov bi se brez oklevanja družili 10 dni ali več, če bi bilo treba.

Peto mesto pa sta z 8 odstotki glasov zbrala Beyoncé in Jay-Z.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si