Danes na karneval pustnih mask s koncertom Challeta Salleta

Raznolike maske so v pustnem vzdušju preplavile naše največje nakupovalno središče Citypark. Ta vikend so bili glavna atrakcija raper Trkaj in skupina Repki, ki so s svojo glasbo navdušili obiskovalce. Odvila se je tudi veličastna pustna povorka, ki je z barvitimi maskotami, plesalci in akrobati pričarala pravo pustno vzdušje na nakupovalnih ulicah.

Pustna sobota v Cityparku - Modna.si
Ta vikend so bili glavna atrakcija raper Trkaj in skupina Repki, ki so s svojo glasbo navdušili obiskovalce (Foto: Robert Krumpak)

Pridružite se pustnem rajanju, ki se nadaljuje danes na pustni torek, ko bo znova potekala pustna povorka z začetkom ob 17. uri. Povorka bo maske ogrela še s koncertom priljubljenega pevca Challeta Salleta, ki bo ob 18. uri.

Vse maske bodo tudi jutri posladkali z brezplačnimi krofi. Najboljše pustne šeme pa bodo, kot je že tradicija, nagrajene s praktičnimi darili. Celotno dogajanje se bo odvijalo na prireditvenem prostoru pri prodajalni Humanic, ki se nahaja v pritličju nakupovalnega središča.

Pustna sobota v Cityparku - Modna.si
Odvila se je tudi veličastna pustna povorka, ki je z barvitimi maskotami, plesalci in akrobati pričarala pravo pustno vzdušje na nakupovalnih ulicah (Foto: Robert Krumpak)