VIDEO: Taylor Swift pokazala, kako je bilo na zabavi po Super Bowlu

Taylor Swift je ponudila svojim oboževalcem redek vpogled v svoje zasebno življenje prek videoposnetka na TikToku, ki ga je objavila po obisku Super Bowla 2024.

34-letna pevka je v nedeljo, 11. februarja zvečer navijala za svojega fanta Travisa Kelcea za zmago na veliki tekmi in se mu nato pridružila na zabavi po zmagi.

Taylor, Travis in njuna ekipa so šli na več zabav in kasneje prispeli v nočni klub XS Nightclub v Wynn Las Vegasu okoli 2.15 zjutraj in ostali v VIP delu do 5.15 zjutraj skupaj z nekaterimi njegovimi soigralci iz ekipe Kansas City Chiefs.

Taylor je naslednji dan presenetila oboževalce in delila svojo prvo objavo s Travisom na družabnem omrežju, v njej pa so bili tudi njeni starši!

“Nenamerno iti žurati s svojimi starši je nekaj, kar bi moral vsakdo poskusiti vsaj enkrat v življenju,” je Taylor zapisala ob video na TikToku z ene od zabav.

V videoposnetku je Taylor najprej pokazala Travisa, ki je iztegnil jezik, nato pa še pogled pod oder na plesišče. “Rekli so, da je zabava za prijatelje in družino. Pripelji starše so rekli,” pa je zapisala na video.

Taylor je nato pokazala svoja starša Scotta in Andreo, kako sedita v separeju, medtem ko je sama izgledala nekoliko v neprijetnem položaju. Pevka je nato z grimaso pogledala v kamero in dala vedeti, da je morda naredila napačno odločitev.

@taylorswift

accidentally going clubbing with your parents is something everyone should try at least once in their life

♬ original sound – Taylor Swift

Spodaj si lahko pogledaš še nekaj preostalih videov z zabave: