Lej, nepozabno doživetje ljubezni in okusov

Valentinovo je praznik vseh, ki se imajo radi. Od jutri, 14. februarja do nedelje, 18. februarja, izkusite izjemno ponudbo kulinaričnih okusov, ki jih pripravljajo kavarne in gostinski lokali na ALEJI SKY. Na meniju so odlične akcije.

Za ljubitelje mesnih jedi bodo ekskluzivne mesne plošče zadovoljile tudi najzahtevnejše brbončice. V Balkan Ekspressu bo Balkan Burger platter na voljo po akcijski ceni, restavracija Imperio Mexicano bo prav tako razveselila z rib-eye steakom. Navdušenci nad italijansko kulinariko lahko s svojo ljubljeno osebo v Chianti pizzeriji in ošteriji uživate v kosilu ali večerji kar 14 % ugodneje.

Kavarna Zvezda pripravlja čudovito priložnost za valentinovo darilo z akcijo makron 5 + 1 gratis. Presenetite najdražje z gurmansko tortico z okusom črnega ribeza ali pistacije v kombinaciji s penino, ki so jo z ljubeznijo pripravili v čokoladni kavarni Teta Frida. Za sladokusce so pripravljena še druga številna posebna presenečenja, kot so osvežujoči sladoledi z vročimi malinami in smetano, ki bo na voljo kar 30 % ceneje v Neo Cafeju. Tudi ocvrt sladoled lahko dobite po akcijski ceni 1 + 1 gratis v kitajski restavraciji Han. Ljubitelji vrhunskih vin izkoristite gratis 1dl vina ob nakupu 2dcl Cabernet Sauvignon v Caffe DeLuxe.

Izkusite izjemno valentinsko ponudbo kulinaričnih okusov, ki jih pripravljajo kavarne in gostinski lokali na ALEJI SKY - Modna.si
Izkusite izjemno valentinsko ponudbo kulinaričnih okusov, ki jih pripravljajo kavarne in gostinski lokali na ALEJI SKY

V ALEJI trenutno potekajo številni valentinovi popusti, ki vam omogočajo, da razveselite svoje ljubljene po še ugodnejših cenah. Če ste v dilemi, kaj podariti, zagotovo ne boste zgrešili z darilnimi boni Desetak, saj so vsestransko uporabno darilo, s katerim si bo vsak lahko uresničil tudi tiste najbolj skrite želje na ta praznik ljubezni.