fbpx

Kate Beckinsale razkrila, zakaj so jo prejšnji mesec odpeljali na urgenco

Če si morda spregledala, so morali prejšnji mesec Kate Beckinsale urgentno odpeljati v bolnico med snemanjem prihajajočega filma Prisoner’s Daughter v Las Vegasu.

Takrat 48-letna igralka ni razkrila, kaj se je zgodilo, zaradi česar so bili številni njeni oboževalci v skrbeh.

Zdaj pa se je končno odločila, da razkije, kaj se je pravzaprav zgodilo. In ne, poškodba ni imela nobene zveze s snemanjem filma.

“Posnela sem 8- ali 900 akcijskih filmov, poškodovala pa sem se, ko sem si v hotelski sobi oblačila legice,” je Kate povedala Jamesu Cordenu v pogovorni oddaji.

James je povedal, da je mislil, da je med snemanjem filma “padla z zgradbe ali kaj podobnega”, vendar je Kate pojasnila, da je film pravzaprav “intenzivna, čustvena drama”.

“Bila sem v svoji hotelski sobi in si oblačila legice in občutek je bil, kot da se je strgala nekakšna kitarska struna in bilo je grozno. Mislim, hujše kot roditi otroka, hujše,” je nadaljevala. “Nisem mogla hoditi, nisem mogla ležati, nisem mogla sedeti. Ničesar nisem mogla narediti.”

“Sčasoma je prišlo reševalno vozilo in so me zavili v rjuho in me v njej dvignili kot nekakšno klobaso ter me položili na voziček,” je dejala.

Na vprašanje, kako je danes, je odgovorila: “Zdaj sem v redu.”