Kate Middleton pravkar razkrila spol tretjega otroka!

Se bo rodil princ ali princesa?

Čeprav je tretja nosečnost presenetila mnogo oboževalcev Kate Middleton, pa izgleda, da si je kraljevi par že kar nekaj časa prizadeval povečati družino.

“Že takoj po drugem otroku sta planirala imeti še tretjega,” je razkril bližnji vir. “Charlotte ima tako simpatičen in preprost temperament; tako William kot tudi Kate sta si želela še eno hčerko kot je ona. Poleg tega pa je William navdušen nad idejo, da bi bila z George-om edina moška v pretežno ženski družini.” Kako simpatično!

Kate Middleton pravkar razkrila spol tretjega otroka!
(Profimedia)

In izgleda, da se jima bodo sanje uresničile, saj naj bi Kate Middleton razkrila, da je noseča z deklico. Princ George in princesa Charlotte bosta torej dobila mlajšo sestrico!

“To je za Kate Middleton uresničitev sanj. Že od nekdaj si je želela dve deklici in enega fantka, tako kot je imela njena mama.” Kate je starejša sestra Pippi Middleton (33) in James-u Middleton-u (30).

Vojvodinjo Kate pa po razkritju tretje nosečnosti še nismo videli v javnosti, saj, tako kot pri prvih dveh nosečnosti, tudi pri tretji trpi za hudimi jutranjimi slabostmi, kar strokovno imenujemo hiperemeza gravidarum. Iz Kensingtonske palače so tudi sporočili, da “vojvodinja ne bo mogla izpolniti toliko uradnih kraljevih zadolžitev, saj je še vedno v prvem trimesečju.”