fbpx

Modna znamka ASOS lansirala svojo prvo kolekcijo ličil

Spletna trgovina s hitro modo se je po dolgih letih obstoja le odločila, da lansira tudi kolekcijo ASOS ličil. Čeprav modna znamka na svoji strani že leta prodaja tudi kozmetične izdelke, pa bo to njihova prva makeup kolekcija.

ASOS ličila bodo na spletni strani na voljo od 20. septembra naprej, kolekcija pa bo vsebovala 11 dekorativnih izdelkov: šminke z mat in satenastim finišem, tekoče šminke, črtala za ustnice, tekoča črtala za oči, svinčnike za oči, maskaro, bronzerje, osvetljevalce v stiku, rdečila in kompaktne pudre.

Prednost kolekcije pa je tudi v cenovni dostopnosti, saj cene ne bodo presegale 20-ih evrov. Na srečo pa je to le začetek ASOS-ove makeup linije, saj se druga kolekcija obeta že januarja 2018.

Torej, še nekaj dni te loči od trenutka, ko boš lahko ASOS košarico napolnila z njihovimi ličili, ta čas pa si pobliže poglej, med katerimi izdelki boš lahko izbirala:

Te zanima, katerih 5 lepotnih izdelkov je na ASOS-u konstantno razprodanih in kakšno veliko spremembo je naredil ASOS na svoji strani?