fbpx

Ali si videla, kakšno veliko spremembo je naredil ASOS na svoji strani?

Le katera ne obožuje ASOS-a? Ima raznolike modne trende in to po cenovno ugodnih cenah. Zdaj pa ta spletni trgovec prejema še veliko več oboževalcev zaradi velikih sprememb na svoji spletni strani. ASOS se je odločil, da bo promoviral naravno lepoto in na svoji spletni strani ne bo več retuširal fotografij modelov. Zdaj lahko na strani vidiš modele v kopalkah in njihove strije.

ASOS te spremembe ni javno naznanil, vendar je ogromno njihovih strank na družabnih omrežjih objavilo pozitivne spremembe, ki so se zgodile na spletni strani priljubljenega trgovca.

“Asos ne briše strij na modelih v kopalkah in to mi daje smisel življenja, poglejte kako lepe so vse,” je na Twitterju zapisala @leahtudorx.

“@ASOS, zahvaljujem se ti, ker se nisi znebil njenih strij, saj je lepa & to bo pomagalo dekletom, da bodo vzljubile same sebe, jaz sem se!! #asos #women,” je zapisala @kxttynai.

Povsem se strinjamo z njima, to je bila najboljša odločitev. Ne samo, da slavi edinstvene ženske postave, ampak tudi vsem ženskam po svetu sporoča, da so strije nekaj povsem normalnega in običajnega. Tako se dela, ASOS!