To so najbolj popularni modni trendi poletja 2017

Vse vemo, da trendi pridejo in grejo, kar pa je tudi najbolj zabaven del – ko se razveseliš novih modelov v (spletnih) trgovinah. Te zanima, kateri so najbolj popularni modni kosi ta trenutek?

Odklikali smo na Pinterest in zbrali skupaj 6 največkrat ‘pinanih’ trendov letošnjega poletja.

Gingham

Staromodni vzorec je glede na Pinterest zamenjal cvetličnega in le kdo so mi, da se ne bi strinjali s tem? Klasičen karirast vzorec je tako ženstven kot tudi ‘preppy’ (in dobro izgleda na čisto vsaki).

Krzneni natikači

Trik, kako nositi te puhaste natikače: ostala oblačila naj bodo čim bolj klasična.

Enodelne kopalke

Minimalistične bikinke so se prestavile na stranski tir in naredile prostor elegantnim in laskajočim enodelnim kopalkam – najbolj popularen model kopalk letošnjega poletja.

Rutke

Neverjetno vsestranske in oh, kako zelo poceni, ti simpatične bombažne rutke dodajo ravno pravo mero amerikanskega duha. In če se ti zdi, da so nekoliko preveč countyjevske zate, potem si poglej, na kako stajliš načine rutke nosijo tele dame.

Slamnate torbe

Vsako poletje so najbolj priljubljene torbe za na plažo prav slamnate. Vendar pa bodo vsakoletno poletno klasiko letos nadgradili ljubki cofki, okrogle oblike in slamnati ročaji.

‘Baker boy’ kape

Pozabi na fedora klobuke: novinci na sceni pokrival so v zadnjih mesecih pridobili na popularnosti prav zaradi sproščenega, rock-and-roll pridiha. So pa tudi popoln prehodni modni dodatek iz poletja v jesen.