fbpx

Katera pravila Taylor Swift mora v njuni zvezi upoštevati Travis Kelce

Taylor Swift naj bi svojemu fantu Travisu Kelcu dala kar nekaj pravil, med drugim mu je tudi prepovedala obisk striptiz klubov.

“Travisu je všeč, da mu Taylor podaja svoje misli in mnenja o tem, kako krmariti v takšni javni zvezi. Resnično to ceni,” je publikaciji Life & Style povedal en vir. Dodal je: “Ni pa ravno zadovoljen z nekaterimi omejitvami, ki jih želi uvesti.”

Po besedah poznavalcev se Taylor “boji, da so nekateri [Kelcejevi] prijatelji težavni” in ga raje kliče na FaceTime, kot da bi mu pošiljala sporočila, ker “želi na skrivaj videti, kje je in s kom je.”

Časnik je tudi poročal, da se je par (ki je svojo zvezo javno razkril septembra 2023) odločil, da ne bosta ločena več kot dva tedna. “Prijatelji pravijo, da zdaj, ko sta Taylor in Travis že več kot šest mesecev v razmerju, se počuti udobno, ko mu postavlja določena pravila, ki naj bi jih upošteval. Na srečo se Travis tako ali tako strinja z večino od njih,” je opozoril vir.

Kljub Travisovi razpravi o obiskovanju zabavnih dogodkov za odrasle in klubov za gospode v eni od preteklih epizod njegovega priljubljenega podkasta New Heights, se je od takrat zavezal, da se bo vzdržal obiskovanja takšnih ustanov na zahtevo Taylor.

Vir je dejal, da se Travis “strinja, da ne hodi več v striptiz klube (to je eno od njenih strogih pravil), vendar Taylor prav tako ne želi, da bi poziral za fotografije z oboževalkami, predvsem zato, da bi se izognil čudnim naslovom v medijih.”

Taylor Swift, Travis Kelce - Modna.si
Taylor Swift, Travis Kelce (Foto: chariah_ / Instagram)

“Taylor obožuje Travisa in meni, da bodo ta pravila pomagala, da stvari z njuno romanco in njegovo kariero ostanejo na tirnicah.” Bistvo, po besedah poznavalca, je, da sta “oba zavezana storiti vse, kar je potrebno, da bo njun odnos trdnejši.”

Od septembra lani sta Taylor in Travis v romantični zvezi in drug drugega vztrajno podpirata pri karieri. Travis se je udeležil več nastopov Taylor v živo na njeni turneji Eras Tour, medtem ko so Taylor velikokrat videli navijati za Travisa na njegovih nogometnih tekmah.

Preberi si tudi:
Privatno letalo Taylor Swift - Modna.si

Vstopi v notranjost luksuznega privatnega letala Taylor Swift

Zasebno letalo Taylor Swift z imenom ‘Number 13’, je ocenjeno na 40 milijonov dolarjev. Novopečena milijarderka ima zaradi svoje turneje Eras Tour dejansko v lasti dve zasebni letali.…