Vstopi v notranjost luksuznega privatnega letala Taylor Swift

Zasebno letalo Taylor Swift z imenom ‘Number 13’, je ocenjeno na 40 milijonov dolarjev.

Novopečena milijarderka ima zaradi svoje turneje Eras Tour dejansko v lasti dve zasebni letali. Zasebno letalo Dassault Falcon 900LX, ki je registrirano pod “N898TS”, je Taylor kupila leta 2011. Njeno drugo letalo Dassault Falcon 7X pa je bolj eleganten dodatek k njeni zbirki.

Falcon 900LX postavlja “standard v svojem razredu glede zanesljivosti, vsestranskosti in ekonomičnosti glede porabe goriva”, kot piše na spletni strani francoske letalske družbe. Lahko leti iz New Yorka v Moskvo, iz Pariza v Peking in iz Mumbaja v London, kar je še kako uporabno med svetovno turnejo.

Medtem ko fotografije notranjosti Taylorinega zasebnega letala niso bile objavljene, pa je znano, da ima Dassaultov Falcon 900LX kapaciteto do 12 oseb.

Ima prostorno kabino z dodatki, vključno s popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho in spalnico.

Ker je Taylor pač Taylor, ima zelo verjetno notranjost svojega letala prilagojeno povsem svojemu okusu.

Pred več leti je Taylor v pogovornem šovu The Tonight Show tudi razkrila, kako zelo je povezana s številko 13, od kjer tudi izvira navdih za ime letala “Number 13”. “Rodila sem se 13., 13 let sem dopolnila na petek 13., moj prvi album je postal zlat po 13-ih tednih. Tudi moja prva pesem, ki je bila na prvem mestu, je imela 13-sekundni uvod, tega sploh nisem naredila nalašč!” je pojasnila.

“In vsakič, ko sem dobila nagrado na podelitvi, sem bodisi sedela v 13. vrsti bodisi v vrsti M, kar je 13. črka. In ko sem dobila nagrado Horizon na podelitvi nagrad CMA, je producent prišel do mene, ko sem preverjala zvok, in rekel: ‘V redu, gremo čez 13 sekund!'”

Preberi si tudi:
Taylor Swift - Modna.si

VIDEO: Taylor Swift med koncertom na odru globoko dihala in skoraj omedlela

Swiftieji – oboževalci Taylor Swift – so zaskrbljeni za zvezdnico! V spodnjem videoposnetku z njenega petkovega (17. novembra) koncerta Eras Tour v Riu de Janeiru v Braziliji lahko…