FOREO CYBER MONDAY 2023: Podarite najboljše lepotno-tehnološke naprave

Črni petek je mimo in že razmišljate o tem, da bi si zagotovili ponudbe v zadnjem trenutku? Ne skrbite: s FOREO Cyber Monday imate še vedno čas za obdarovanje – in da obdarite sebe – z najboljšimi lepotno-tehnološkimi napravami doslej!

Na piedestalu najbolj revolucionarne tehnološke lepotne znamke na svetu čakajo neprekosljive ponudbe, zaradi katerih bo vaš božič poln tehnologije in dobrega počutja. Resno, FOREO ima super popuste za vas – do kar 50 % popust! – vse do 4. decembra na njihove najbolj iskane in najbolje prodajane naprave doslej. Odkrijmo jih skupaj!

Kolekcija FOREO BEAR

FOREO BEAR 2 - Modna.si
FOREO BEAR 2

Iščete idealno hi-tech darilo, da bi vaša ljubljena oseba zasijala v svoji najlepši luči in si napolnila dozo energije? FOREO BEAR je rešitev, ki ste jo iskali.

Tehnološko napredna in elegantno oblikovana bo ta praktična lepotno-tehnološka naprava postala najboljši zaveznik – in osebni trener. za toniranje obraznih mišic za vas, vašo najboljšo prijateljico ali vašo mamo, doseganje neinvazivnega liftinga obraza iz udobja vašega doma. Zahvaljujoč mikrotokovni tehnologiji za učvrstitev in toniranje bo s FOREO BEAR priprava na praznike hitra, enostavna in neboleča: tretiranje vsake fine gubice med pripravami na silvestrovo še nikoli ni bilo tako učinkovito!

Kolekcija FOREO UFO

FOREO CYBER MONDAY 2023: Podarite najboljše lepotno-tehnološke naprave
FOREO UFO 2

Želite dodatno količino hidracije, ki je še posebej pomembna ob začetku hladne sezone? FOREO ponuja nekaj posebnega … ekskluzivne ponudbe za UFO 2, visokotehnološko napravo za izboljšano nego obrazne maske z uporabo najnovejših tehnologij.

Krioterapija za toniranje, pomirjujoča termoterapija – še zlasti cenjena v teh hladnih in vlažnih dneh – sproščujoče pulzacije T-Sonic in LED luči polnega spektra: FOREO UFO 2 bo vam in vašim ljubljenim zagotovil trenutke čiste sprostitve, kot je spa izkušnja iz udobja svojega doma.

Podarite visokotehnološko nego kože ali pa si jo privoščite kar sami!

Kolekcija FOREO LUNA

FOREO LUNA 3 - Modna.si
FOREO LUNA 3

In seveda ni možno izpustiti popustov na najbolj ikonično linijo izdelkov FOREO: LUNA, serija naprav za čiščenje in masažo obraza te svetovno oboževane lepotno-tehnološke znamke, ki jo ljubijo zvezdniki po vsem svetu. Za kibernetski ponedeljek 2023 bo blagovna znamka svoje navdušence nad FOREO razveselila s popusti na eno najnaprednejših naprav za čiščenje obraza doslej: FOREO LUNA 3.

Zahvaljujoč tej vrhunski lepotno-tehnološki rešitvi bo čiščenje obraza postalo pravi lepotni ritual, dragoceno darilo zdravja in dobrega počutja za vaše najdražje.

FOREO LUNA 4 body - Modna.si
FOREO LUNA 4 body
In nenanzadnje je znamka razkrila neverjetne ponudbe za eno svojih najnovejših, najbolj revolucionarnih in najbolje prodajanih naprav doslej: FOREO LUNA 4 body. Ta izjemna krtača za čiščenje in masažo telesa je zasnovana za nežen piling in toniziranje kože telesa.
100-odstotno vodoodporna, enostavna in intuitivna, ta inovativna visokotehnološka krtača za telo je opremljena s T-Sonic pulsacijami in ultra mehkim, ultra higieničnim silikonom za učinkovito toniranje telesa, ki mu daje zdrav in sijoč videz, hkrati pa spodbuja limfno drenažo in mikrocirkulacija.
Popolno darilo za tiste, ki želite resnično popolno lepotno rutino!
FOREO Cyber ​​Monday 2023 prinaša veliko več presenečenj v vseh vrstah – resnično je nekaj za vsak okus in denarnico – zakaj bi torej čakali, da bi se razvajali in svojim dragim podarili napravo FOREO?
FOREO kolekcija - Modna.si
FOREO kolekcija
Ponudbe FOREO za črni petek in kibernetski ponedeljek 2023 so že na voljo in trajajo vse do 4. decembra na foreo.com – Pohitite!