Katerih 10 kosov nakita resnično potrebuješ

Tvoja škatlica z nakitom je polna čudovitih verižic, vendar po vsej verjetnosti večine sploh nikoli ne nosiš oz. sploh ne veš več, da jih imaš. Namesto, da kupuješ verižico za verižico, ki so ena bolj podobna drugi in na koncu večina tako ali tako pristane nekje na dnu škatle z nakitom, se raje osredotoči na to, kakšen nakit najraje nosiš (zlato, srebro, rdeče zlato,…) in v svojo kolekcijo dodaj zgolj posebne kose, ki že sami po sebi govorijo neko zgodbo – koktejl prstani, uhani z ogromnimi visečimi biseri, statement verižice,… ki bodo v trenutku preobrazili malo črno oblekico ter jeans hlače in klasično majico. Seveda pa je zelo pomembno tudi, da je nakit lepo pospravljen, saj si verjetno nobena ne želi v jutranjih urah, ko se nam vsem mudi v službo, šolo, na fax, reševati zavozlano verižico. Članek o organizaciji nakita bo kmalu objavljen, ta čas pa si oglej, katere kose nakita resnično potrebuješ.

1. Tanka verižica
Vsaka dama potrebuje vsaj eno lepo, tanko verižico, ki si jo lahko nadane vsak dan in bo izgledala enako šik s preveliko sivo majico ali pa večerno koktejl oblekico.

2. Masivna zapestnica
Naj tvoje zapestje izstopa skozi celo leto z elegantno masivno zapestnico. Tako zapestnico lahko nosiš samostojno, lahko pa zraven dodaš tudi tanjše zapestnice.

3. Statement uhani
Da bi pri mali črni oblekici dosegla WOW efekt, si v ušesa kot edini nakit nadeni izstopajoče dragocene uhane, ki bodo pozornost ves čas usmerjali v zgornji del telesa.

4. Pisana, statement verižica
Vsako dekle potrebuje eno čudovito, izstopajočo statement verižico, ki popestri in osveži vsak videz. Našo verižico ANNABELLE še posebej radi kombiniramo skupaj s svetlimi jeans hlačami in belo ali mint majico, zvečer pa z malo črno oblekico.

5. Zloženi prstani
Več tankih prstanov skupaj na enem prstu izgleda super ne glede na to, kaj imaš oblečeno in ti daje občutek, kot da imaš na sebi ogromno nakita.

6. Tanki obročasti uhani
Par tankih zlatih obročkov izgleda zelo lepo in elegantno, še posebej s figo ali pa z neurejenim čopom. Taki uhani so tudi zelo primerni za pisarniški videz.

7. Fantovska ura
Brez dvoma lahko rečemo, da so ure v današnjem času tudi same po sebi nakit in najbolj točna in elegantna boš izgledala z elegantno, moško-navdihnjeno zlato uro. Nosi jo tako kot nosiš zapestnice, torej brez razmišljanja zraven nje nadeni še različne zapestnice.

8. Preprosti uhani
Tudi če nisi ravno navdušena nad uhani, s parom preprostih uhanov lahko izpopolniš tudi najbolj preprost vsakdanji ali športno-elegantni videz.

9. Koktejl prstan
Je že kar samoumevno, da koktejl prstan doda globino tvojemu večernemu videzu. Lahko ga nosiš samostojno, saj je že sam po sebi govori neko zgodbo, ali pa ga kombiniraj še z ostalimi modeli, npr. s tankimi zloženimi prstani.

10. Delikatna, vsestranska tanka zapestnica
Lahko je podedovana, darilo fanta ali pa podarjena za srečo. Tako zapestnico nosi samostojno ali pa dodaj zraven še ostale kose nakita, ki jih rada nosiš. Ker je hkrati zelo tanka in jo boš komaj čutila na roki, po drugi strani pa vsako zapestje naredi elegantno, je zagotovo nikoli več ne boš želela sneti z roke.