Katy Perry in Orlando Bloom postala starša – razkrito čudovito ime hčerke!

Katy Perry postala mamica!

35-letna pevka in njen zaročenec Orlando Bloom sta v sredo, 26. avgusta pozdravila na svet njuno hčerko, ki sta ji dala ime Daisy Dove Bloom.

Par je vznemirljivo novico delil s pomočjo UNICEF-a ter tudi objavil prvo fotografijo novorojenke.

“Lebdiva v ljubezni in se čudiva varnemu in zdravemu prihodu hčerke,” sta zapisala. “Ampak zavedava se, da sva srečneža in da ne morejo vsi doživeti take mirnosti, kot sva jo midva. Skupnosti po vsem svetu še vedno primanjkuje zdravstvenih delavcev in vsakih enajst sekund umre nosečnica ali novorojenček, večinoma zaradi vzrokov, ki jih je mogoče preprečiti. Zaradi COVIDa-19 ogroženo veliko več novorojenčkov zaradi večjega pomanjkanja dostopa do vode, mila, cepiv in zdravil, ki preprečujejo bolezni. Kot staršema novorojencu se nama zaradi tega lomi srce, saj bolj kot kdajkoli prej čutiva empatijo do staršev, ki imajo težave.”

“Kot UNICEFova ambasadorja dobre volje veva, da je UNICEF tam na terenu, in da dela vse, kar je potrebno, da ima vsaka nosečnica dostop do usposobljenega zdravstvenega delavca in dostop do kakovostnega zdravstvenega varstva. V počastitev srca, za katerega vemo, da ga najina hčerka že ima, smo vzpostavili stran za donacije, da bi proslavili prihod DDB. S tem ko jih podpirate, podpirate varen začetek življenja in ponovno vzpostavljate bolj zdrav svet za vsakega otroka. Upamo, da lahko vaše ♥ ️cveti z velikodušnostjo,” je dejal par.

Daisy je prvi otrok za Katy. 43-letni igralec pa že ima devetletnega sina Flynna z bivšo ženo Mirando Kerr.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry