Katy Perry med nosečnostjo drastično spremenila svojo prehrano

Poglej, kateri svoji najljubši hrani se je morala odreči…

Novopečena mamica Katy Perry je med nosečnostjo sanjala o sušiju, vendar ga je morala izločiti iz svoje prehrane in na seznam hrane dodala nekaj novih jedi.

Pevka je kar 25-krat poklicala delavce v Postmates-u – podjetju za razvažanje hrane iz različnih restavracij – medtem ko je bila noseča z Daisy Dove in skoraj polovica naročil je vključevala neke vrste solato.

Pri Postmates so za objavo na svojem blogu v sekciji ‘The Receipt’ razkrili nekaj detajlov o Katynih naročilih. Znano je že, da je zvezdnica obsedena s sušijem – pevka je preko njih le nekaj mesecev pred naznanitvijo nosečnosti opravila gromozansko naročilo sušija iz njene najljubše restavracije Katsuya.

Vendar pa se je marca, po razkritju vesele novice, sušiju povsem odrekla. Tveganje zaradi živega srebra in bakterij v surovi hrani je preveliko za bodočo mamico.

Suši pa ni edina stvar, kateri se je odrekla. Prenehala je piti tudi kavo. Road Cafe od King-a je bilo njeno najpogostejše naročilo, vendar pa je med nosečnostjo odkrila novo ljubezen – jagodno bananine smutije.

Kar pa se tiče poslastic – Katy obožuje Pinkberry. Največkrat naroči zamrznjen jogurt z dvema porcijama Fruity Pebbles in Milk Chocolate Crunch-em.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry