Domov » VIP » Kdo bi si mislil, da je od TEGA minilo že 20 let!

Kdo bi si mislil, da je od TEGA minilo že 20 let!

VIP
Kdo bi si mislil, da je od TEGA minilo že 20 let!
📷 Christina Aguilera / Instagram

Se tudi ti počutiš kar malo staro? 🤔

Christina Aguilera te dni doživlja mešane občutke, saj je njen prebojni prvenec “Genie in a Bottle” pravkar praznoval 20. obletnico!

Včeraj, 22. junija je pevka na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, ki je krasila istoimenski album, na kateri je bil tudi ta prvenec. S tem je obeležila dve dekadenci, odkar je izšel omenjeni singel, ki jo je izstrelil med najbolj prepoznavne pevke po celotnem svetu.

“Pozdravljeni! Danes praznujemo 20 let, odkar je bil izdan #GenieInABottle … doživljam mešane občutke!” je 38-letnica zapisala pod fotografijo. “Pri komaj 18-ih letih se spomnim, da sem se vračala domov z Japonske in videla, da je na Billboard lestvici dosegel 1. mesto ter se počutila tako hvaležno in veselo, da je bil tudi vam tako všeč kot meni. Hvala, hvala, hvala, da me spremljate vsa ta leta. Moji borci, ljubim vas! 💋💋💋 #xxtina.”

“Genie in a Bottle” se je prodal v več kot sedmih milijonih izvodov po celem svetu, v Združenih državah prejel nagrado za platinasto naklado in pristal na vrhu Billboardove TOP 100 lestvice najbolj vročih hitov. Čeprav je Christina še pred omenjenim prvencem posnela naslovno pesem za Disneyjev risani film “Mulan” z naslovom “Reflections”, pa jo je singel “Genie in a Bottle” izstrelil na glasbene lestvice po celotnem svetu.