Domov » VIP » Kdo bo nevesto Meghan Markle pospremil do oltarja?

Kdo bo nevesto Meghan Markle pospremil do oltarja?

VIP
Kdo bo nevesto Meghan Markle pospremil do oltarja?
📷 Profimedia

Zagotovo ne njen oče!

Novo leto je tu, to pa pomeni, da se je začelo odštevanje do naslednje kraljeve poroke med Meghan Markle in princem Harryjem. Čeprav je do slovesnosti še nekaj mesecev, se počasi že razkrivajo detajli, kako se bo njuna poroka razlikovala od poroke princa Williama in Kate Middleton.

Izvedeli smo že, da si bo nedavno zaročeni par večno zvestobo obljubil na manjši slovesnosti – kapelica sv. George-a na gradu Windsor sprejme manj kot pol ljudi, kot jih cerkev Westminster Abbey, kjer sta se leta 2011 poročila Will in Kate. Vendar pa to sploh ni edina razlika. Meghan bo zelo verjetno prekršila še eno poročno tradicijo, ki pa se tiče njenih staršev.

Bližnji vir nekdanje igralke je razkril, da si Meghan neizmerno želi, da bi jo do oltarja pospremila njena mati Doria Ragland, ne pa njen oče Thomas Markle. Na angleških cerkvenih porokah je tradicija ta, da nevesto do oltarja pospremi njen oče, če je to le možno. Tudi Kate Middleton je do oltarja pospremil njen oče Michael Middleton.

Poleg tega, da je že prekršila protokol, ko je božič preživela s kraljico Elizabeth-o kot zaročenka, je bližnji vir tudi potrdil, da si Meghan neizmerno želi “prekršiti tradicijo ali dve” na svoj poročni dan.

Na točen odgovor, koga bo pod roko držala Meghan na svoj poročni dan, bomo očitno morali še malo počakati.

Ne spreglej pa tudi, na kateri poceni izdelek za lase in losjon za telo prisega Meghan!