Kdo je misteriozna ženska pred vhodom najetega doma Bena Afflecka

Ben Affleck je maja letos najel 80 milijonov dolarjev vredno vilo, za katero plačuje 100.000 ameriških dolarjev na mesec, približno istočasno pa so tudi začele postajati vedno glasnejše govorice, da imata z njegovo ženo Jennifer Lopez težave v zakonu in naj bi bila tik pred ločitvijo.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez, Ben Affleck - Modna.si

ZATO naj bi bil zakon Jennifer Lopez in Bena Afflecka v težavah

Na Hulu je pravkar prišel nov dokumentarec, ki raziskuje odnos Jennifer Lopez in Bena Afflecka skozi leta, s strokovnjaki, ki pojasnjujejo, zakaj je zakon J.Lo in Bena že…

Čeprav ne Ben ne J.Lo ne komentirata govoric in še naprej poskušata javnost prepričati, da je v njunem zakonu vse v najlepšem redu, pa to, kar se je zgodilo nedavno, zagotovo ne pomaga pri utišanju govoric, ampak priliva le še več ognja na plin.

Pred vhodnimi vrati Benovega najetega doma v Los Angelesu se je pred dnevi pojavila misteriozna rjavolasa ženska, za katero se zdaj vsi sprašujejo, kdo je. Oblečena je bila zelo preprosto, v kavbojke in siv top brez rokavov, v rokah pa je držala vrečko znamke Johnny Was California.

Misteriozna ženska pred vhodom doma Bena Afflecka - Modna.si
Misteriozna ženska pred vhodom doma Bena Afflecka (Foto: Profimedia)
Preberi si tudi:
Ben Affleck, Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez in Ben Affleck že prodajata svojo 61-milijonsko vilo, ker…

Se sprašujete, zakaj Ben Affleck in Jennifer Lopez že prodajata svojo vilo vredno 61 milijonov dolarjev, ki sta jo kupila junija 2023? Vir razkriva podrobnosti. 51-letni igralec in…