ZATO naj bi bil zakon Jennifer Lopez in Bena Afflecka v težavah

Na Hulu je pravkar prišel nov dokumentarec, ki raziskuje odnos Jennifer Lopez in Bena Afflecka skozi leta, s strokovnjaki, ki pojasnjujejo, zakaj je zakon J.Lo in Bena že od samega začetka obsojen na propad. Ta dokumentarec z naslovom J.Lo in Ben: Zgrešeni opozorilni znaki se globoko poglobi v to, zakaj njun zakon ne bo zdržal do naslednjega leta.

Eden od strokovnjakov, predstavljenih v dokumentarcu, je Jon Peters, hollywoodski producent z zgodovino slavnih partnerk in zasvojenosti. Pravi, da je kristalno jasno, zakaj je v bistvu problem Jennifer: “J.Lo je odvisnica od ljubezni,” pravi. “Nenehno potrebuje moškega v svojem življenju.”

Dr. Drew Pinsky, bolj znan kot dr. Drew, je specialist za zdravljenje odvisnosti in se strinja s Petersom – “Odvisnež od ljubezni” je resnična stvar in 54-letna pevka jo zagotovo ima. Skozi leta se je njena zgodovina zmenkov ponavljala – močno in hitro je padla v vsako razmerje, v katerem je bila.

Namesto da bi si po razhodu vzela nekaj časa zase (čemur veliko žensk reče iskanje samega sebe), se je Lopezova vrgla v objem drugega moškega, od Ojanija Noe do Chrisa Judda, Marca Anthonyja, Alexa Rodrigueza in nato Bena Afflecka. Samo poglejte datum: Jen in A-Rod sta končala aprila 2021, ona pa se je uradno vrnila k Benu julija istega leta.

Tako kot zvezdnica nenehno potrebuje ta občutek močne ljubezni, potrebuje tudi javno potrditev, v čemer pa se z Benom morda nikoli ne bosta strinjala. “Jenina potreba po tem, da je njuno razmerje tako javno in popolno, pogosto povzroči, da se Ben počuti preobremenjenega in potrtega,” je povedal vir za In Touch. Bo to vzrok za njuno ločitev? To pa bo povedal le čas…