Kdo je skrivnostna mati novorojene hčerke Seana ‘Diddyja’ Combsa

Nedavno je bilo razkrito, da je Sean ‘Diddy’ Combs dobil hčerko, zdaj pa je znano tudi, kdo je mati novorojene deklice.

Pretekli vikend je 53-letnik tvitnil, da se je pred kratkim razveselil punčke. “Počaščen sem, da na svet lahko pozdravim svojo punčko Love Sean Combs,” je tvitnil Diddy. “Mama Combs, Quincy, Justin, Christian, Chance, D’Lila, Jessie in jaz te imamo zelo radi! Bog je najboljši!”

Takrat ni razkril imena matere, zdaj pa je bil razkrit rojstni list. Kot piše v rojstnem listu, ki ga je pridobil TMZ, se je Love rodila 15. oktobra v Newport Beachu v Kaliforniji. Kot oče je naveden Diddy, kot mati pa 28-letna Dana Tran. Ni jasno, kako sta se Diddy in Dana spoznala ali kako dolgo sta se videvala.

Informacije o Dani so trenutno omejene, saj izgleda, da je izbrisala vsa svoja socialna omrežja. Znano je le, da naj bi delala v industriji kibernetske varnosti.

Pred kratkim se je naličila pri Jayu Laflareju, videoposnetek pa si lahko ogledaš spodaj.

Dojenčica Love je Diddyjev sedmi otrok. Je tudi oče sinov Quincyja (31), Justina (28) in Christiana (24), skupaj s hčerkami Chance (16) in 16-letnima dvojčicama D’Lila in Jessie. Diddy na bi bil od začetka tega leta v zvezi s članico skupine City Girls Yung Miami.