Kdo sta Pookie in Jett? Viralna TikTok senzacija, ki prejema na milijone ogledov

Pookie je najnovejša vplivnica, ki s svojim možem objavlja videe na TikToku.

Ustvarjalka iz Atlante, katere pravo ime je Campbell Hunt Puckett, je zaradi svojih videoposnetkov z možem Jettom Puckettom postala viralna senzacija na aplikaciji družbenih medijev.

In kaj je tako senzacionalno na njiju, da vsak video prejema po več milijonov ogledov? Ljudje očitno radi gledajo Jetta, kako se navdušuje nad Pookienimi modnimi videzi in jih pogosto imenuje “ognjeni”.

Eden od njunih videoposnetkov ‘Outfit of the Day’ iz januarja 2024 je na TikToku postal viralen z več kot 6 milijoni ogledov.

@campbellhuntpuckett When I don’t know what to wear, I always go with all black🖤 #datenight #couple #outfits #hermes ♬ original sound – Campbell Puckett

“Nocoj peljem Pookie v novo restavracijo s tremi drugimi pari in Pookie izgleda naravnost čudovito. Ljubi bog draga, obožujem popolnoma črno,” pravi Jett v videu, medtem ko Campbell razlaga blagovne znamke svojih oblačil, vključno z njeno torbico Hermes Kelly.

Torej, kaj moraš vedeti o paru?

Campbell in Jett sta se spoznala v vinskem baru v Philadelphiji, ko je bila ona stevardesa, on pa podiplomski študent. Rekel je: “Stopil sem do najlepšega dekleta v vinskem baru v Philadelphiji in se začel pogovarjati z njo. Dva dni pozneje sva bila nerazdružljiva.”

@campbellhuntpuckett Replying to @Bribxoxoxo How we met ♥️ #lovestory #couple #married #storytime ♬ original sound – Campbell Puckett

Par se je zaročil le 10 mesecev po tem, ko sta začela hoditi, nato pa sta se poročila aprila 2018. Zdaj imata hišo v Atlanti.

Campbell vodi modni blog You Should Wear That, Jett pa dela v zobozdravstveni industriji pri združitvah in prevzemih.

Spodaj si oglej nekaj njunih najboljših videov…

@campbellhuntpuckett If you come to Atlanta, go to Hal’s🔥 #datenight #couple #outfit #foodie ♬ original sound – Campbell Puckett

@campbellhuntpuckett Was not expecting that #couple #datenight #love ♬ original sound – Campbell Puckett

@campbellhuntpuckett game day🏈 tried to do the viral AI hair🤔 #gameday #couple #outfits #georgia #romanempire #secfootball ♬ original sound – Campbell Puckett