Kendall Jenner razkrila, kaj zajtrkuje vsako jutro

Lansko leto je bila Kendall Jenner dva meseca na strogi dieti pred debitantskim nastopom na Victoria’s Secret modnem šovu. Letos se bo zopet sprehodila po ‘VS’ modni pisti najbolj gledanega šova, ki se bo v Parizu zgodil 30. novembra, po televiziji pa si ga bomo lahko ogledali nekaj dni kasneje. Glede na to, da se dan D neizmerno hitro bliža, Kendall zagotovo malo bolj pazi na to, s čim nahrani svoje telo.

Njena osebna trenerka je razkrila, da je Kendallin zajtrk poln visoko vlakninskih živil, sestavljen iz jajc in avokada ter sklede ovsenih kosmičev. Urnik supermanekenke je čez dan zapolnjen z najrazličnejšimi srečanji, tako da niti nima časa za kosilo in jo mora zajtrk nasiti za nekje do 17. ali 18. ure, ko ima naslednji glavni obrok. Med zajtrkom in poznim kosilom/večerjo pa tudi na hitro kaj malega prigrizne – največkrat so to mandlji in naravni sokovi. Zajtrk je torej njen največji in najbolj pomemben obrok dneva.

Si želiš postave kot jo ima Kendall? Potem si privošči dva zajtrka, tekom dneva zdrave prigrizke in veliko vlaknin v vsakem obroku.

Ne spreglej tudi, kaj se v resnici dogaja med pomerjanjem Victoria’s Secret angelskih kril!