fbpx

Khloé Kardashian in Tristan Thompson se obnašata kot mož in žena

Čeprav Khloé Kardashian v vseh intervjujih konstantno zatrjuje, da sta s Tristanom Thompsonom le v sostarševskem razmerju, pa naj bila situacija za štirimi stenami nekoliko drugačna.

Nekdanji par, ki ima skupaj dva otroka, naj bi se doma obnašal kot poročeni par, razkriva bližnji vir.

Za revijo OK! je vir povedal, da Khloé in Tristan zelo ustrezata opisu moža in žene, ko sta za zaprtimi vrati, kljub temu, da Khloé konstantno trdi, da še vedno ni nazaj skupaj s košarkarskim zvezdnikom.

“Khloé pravi, da je samska, zasebno pa se obnaša, kot da je Tristan njen mož,” je vir delil z revijo. “Vse delata skupaj.”

Vir dodaja: “Večino juter je tam za zajtrk in kosila ter naokoli ves dan. Večino večerov gredo skupaj spat in se družijo. Če greš v hišo, je vedno tam.”

Poleg tega je vir spregovoril tudi o tem, kakšen je dejanski status njunega razmerja, in rekel, da je “zapleteno”.

“Nista skupaj – vendar se obnašata kot par in tudi nista svobodna, da bi bila z drugimi ljudmi,” pravi. “Tristan pravi, da si želi le tega, da bi bili skupaj kot družina.”

“Tristan obupano potrebuje njeno odpuščanje in to, da bi ga spet vzljubila,” je nadaljeval. “V preteklosti mu je odpustila, zdaj pa se zdi, da je edini način, da ga lahko Khloé kontrolira, če je v bližini.”

Preberi si tudi:
Blaž Kričej Režek - Modna.si

Razkrit obraz srčne izbranke Blaža Kričeja Režka

Blaž Kričej Režek je bil nedavno gost v Youtube oddaji Potep z Leo, kjer je razkril, da ni več samski, kar pa je pred kratkim namignil tudi v…