Khloé Kardashian razkrila, kdaj in kako bomo izvedeli ime njenega sina

Khloé Kardashian je bila pravkar gostja v pogovorni oddaji The Jennifer Hudson Show, ki jo vodi Jennifer Hudson, v kateri je spregovorila tudi o tem, kdaj in kako bo razkrito ime njenega zdaj že 8-mesečnega sina.

O svojem sinu je 38-letnica povedala: “Star je osem mesecev, je mala šunkica in drugače ne bi želela. Obožujem debelušnega otroka.” Povedala pa je tudi, da je “tih” in “vesel” dojenček.

Ko jo je Jennifer vprašala, ali že ima ime, je Khloé razkrila, da njen sin ima ime, vendar ga “še ni razkrila.”

Khloé je spomnila, da je njenega sina lani poleti rodila nadomestna mati in priznala, da ko se je rodil, ni imela pojma, kako naj ga poimenuje.

“Želela sem ga spoznati in začutiti,” je priznala Khloé. “Torej sprva ni imel imena, potem pa ga je dobil.”

Glede tega, kdaj namerava razglasiti ime svojega sina, je Khloé pojasnila: “Čakala sem na premiero našega šova in nisem vedela, da bo tako daleč.”

“Zdaj se mi zdi, da če me hčerka izda, me bo zafrknila,” je v šali dodala Khloé.

Čeprav izgleda, da bomo morali počakati do premiere tretje sezone šova The Kardashians na Hulu 25. maja, da bomo izvedeli ime njenega sina, je Khloé namignila, da se “začne s črko “T”.

Preberi si tudi:
The Kardashians - Modna.si

VIDEO: Izšel dramatičen napovednik za 3. sezono serije The Kardashians

“Rada bi vam rekla, da bo to mila, sproščujoča in umirjena sezona. Ne bo,” podraži Khloé Kardashian v novem kratkem napovedniku. The Kardashians se vrača s tretjo sezono…