fbpx

Khloé Kardashian se je razšla s skrivnostnim fantom in drugič postala mamica

Več mesecev so krožile govorice, da je Khloé Kardashian v razmerju z zasebnim vlagateljem, vendar naj bi razmerje malo pred rojstvom drugega otroka prekinila.

E! News poroča, da je 38-letna zvezdnica zdaj samska, medtem ko je preko nadomestne matere dobila svojega drugega otroka.

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian in Tristan Thompson pričakujeta drugega otroka!

Khloé Kardashian in Tristan Thompson pričakujeta drugega otroka!

Uradno je bilo potrjeno, da bosta Khloé Kardashian in Tristan Thompson drugič postala starša. Košarkaš in resničnostna zvezdnica že imata 4-letno hčerko True, zdaj pa pričakujeta drugega otroka,…

Khloé je prej zanikala, da je s komerkoli romantično povezana, vendar so viri takrat povedali, da je glede razmerja skrivnostna zato, ker je še v “zgodnji fazi”.

Nedavno pa je Khloé drugič postala mamica. S pomočjo nadomestne matere sta se s Tristanom Thompsonom razveselila svojega drugega otroka, sina.

Khloé Kardashian in Tristan Thompson
TristanThompson / Instagram

“Tako dojenček kot mati sta zelo srečna in zdrava,” je za US Weekly povedal vir. “Khloé je tako navdušena nad povečanjem družine.”

V sredini julija smo poročali, da Khloé in Tristan pričakujeta drugega otroka in sicer fantka.

Preberi si tudi:
Razkrit spol drugega otroka Khloé Kardashian in Tristana Thompsona

Razkrit spol drugega otroka Khloé Kardashian in Tristana Thompsona

Nedavno smo poročali, da Khloé Kardashian in Tristan Thompson skupaj pričakujeta njunega drugega otroka, zdaj pa je bil razkrit tudi spol. Preberi si tudi: Khloé in Tristan, ki…

Vir je kasneje ekskluzivno za US Weekly razkril, da kljub veseli novici “Khloé in Tristan nista spet skupaj” in “nista govorila od decembra, razen kar zadeva sostarševstva.”