Razkrit spol drugega otroka Khloé Kardashian in Tristana Thompsona

Nedavno smo poročali, da Khloé Kardashian in skupaj pričakujeta njunega drugega otroka, zdaj pa je bil razkrit tudi spol.

Preberi si tudi:

Khloé in Tristan, ki bosta drugega otroka dobila s pomočjo nadomestne mame, se bosta že zelo kmalu lahko razveselila fantka!

“Khloé si je že od nekdaj želela mlajšega bratca za True in se je odločila, da bo imela otroka ob podpori svoje družine,” je za PageSix povedal vir, čeprav Khloé tega ni potrdila.


Khloé in Tristan sta prvič postala par leta 2016 in aprila 2018 povila 4-letno hčerko True. Po tem, ko je Tristan prevaral Khloé, tudi z nekdanjo tesno družinsko prijateljico Jordyn Woods, sta se večkrat razšla in ponovno združila.

Decembra 2021 so poročali, da je Tristan zaplodil sina po imenu Theo z Maralee Nichols, medtem ko sta bila s Khloé skupaj. Kasneje je priznal očetovstvo in izdal javno opravičilo Khloé, ki se je z njim razšla kmalu po objavi novice.

Kljub vsej drami pa si je očitno vseeno želela še enega otroka z njim, vendar si je za drugega otroka, še pred njegovim rojstvom, izborila polno skrbništvo.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si