Kim Kardashian en korak bliže, da postane odvetnica!

Kim Kardashian je že skoraj odvetnica!

Zvezdnica je na svojem Instagram profilu, s serijo fotografij, razkrila, da je končno opravila izpit po prvem letu šolanja za odvetnico.

“OMFGGGG OPRAVILA SEM PRAVNI IZPIT PO PRVEM LETU ŠOLANJA!!!!” je zapisala Kim. “Ko se pogledam v ogledalo, sem res ponosna na žensko, ki me danes gleda v odsevu.”

Priznala je, da ji v prvih treh poskusih ni uspelo opraviti izpita – med enim od poskusov je imela celo COVID. Ampak četrti poskus pa je bil za Kardashianko uspešen. Kim je v nadaljevanju pojasnila, da mora opraviti dva izpita v zvezni državi Kalifornija, ker ne obiskuje tradicionalne pravne šole. “Vrhunski odvetniki so mi povedali, da je to skoraj nemogoča pot in težja od poti tradicionalne pravne fakultete, vendar je bila to moja edina možnost in počutim se tako tako takooooo dobro, da sem tukaj in na poti k doseganju svojih ciljev.”

Kim se je zahvalila svojim prijateljem in mentorjem, ki so ji pomagali na tej poti, vključno s poročevalcem CNN-a Vanom Jonesom, za katerega pravi, da je zaslužen, da se je vpisala na pravno fakulteto, nato pa je omenila tudi svojega pokojnega očeta odvetnika Roberta Kardashiana.

“Vem, da bi bil moj oče tako ponosen in bi bil pravzaprav zelo šokiran, če bi vedel, da je to zdaj moja pot, vendar bi bil moj najboljši študijski partner,” je dejala. “Rekli so mi, da je bil znan po norčevanju iz ljudi, ki niso uspeli v prvem poskusu, tako kot je on, vendar bi bil moj največji podpornik!”

Svojo objavo je končala z vzpodbudnim in motivacijskim zapisom: “Bistvo je, da nikoli ne obupajte, tudi če se držite za nit, to zmorete!!!!! Pomislite na to in naredite to ker je potem občutek takoooooo dober, ko prideš na drugo stran!”

Čestitke, Kim!

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si