Britney Spears besna na novinarko Diane Sawyer zaradi intervjuja iz leta 2003

Britney Spears, odkar je nedavno postala svobodna, saj se je po 13-ih letih končalo njeno konzervatorstvo, razkriva marsikaj o svoji preteklosti, o kateri vse do danes ni mogla govoriti.

Tokrat se je v novi, zdaj izbrisani, objavi na svojem Instagram profilu lotila priznane ameriške novinarke Diane Sawyer in spregovorila o zloglasnem intervjuju, ki se je zgodil kmalu po odmevnem razhodu z Justinom Timberlakom.

“Ali si upamo pozabiti intervju z Diane Sawyer v mojem stanovanju pred skoraj 20-imi leti?” je Britney zapisala sredi svojega dolgega sporočila. “Kaj je bilo s ‘Si se motila’ pristopom?? Joj … in da me spraviš v jok??? Resno … v svojem stanovanju sem živela eno leto in nikoli nisem govorila z nikomer … moj menedžer je dal to žensko v moj dom in me prisilil, da se pogovarjam z njo na nacionalni televiziji in vprašala me je, če imam težave z nakupovanjem!!! kdaj sem imela težave z nakupovanjem?”

Britney se je nato spomnila, da je bil intervju organiziran, kot se ji je zdelo, le nekaj trenutkov po njenem razhodu z Justinom Timberlakeom.

“Nekaj, česar nisem nikoli povedala, ko se je zgodil ta razhod pred leti, je bilo to, da potem sploh nisem mogla govoriti,” je povedala in dodala: “Bila sem v šoku … precej slabo od očeta in treh moških, ki so se pojavili na mojih vratih, ko sem komajda lahko govorila … dva dni kasneje so Diane Sawyer posedli v mojo dnevno sobo … prisilili so me, da sem govorila!”

Napisala je tudi, da ima zdaj sposobnost, da se postavi zase.

“Rekla je ‘ženska ali dekle’ … Zdaj bi rada rekla ‘Gospa, jaz sem katoliška kurba!!!”

Na njen “nakupovalni problem” pa ima Britney za Diane jasen odgovor: “Lahko poljubi mojo belo rit.”

Celotni intervju iz leta 2003 si lahko ogledaš spodaj:

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si