Kim Kardashian in Odell Beckham Jr. prvič ujeta skupaj!

Kim Kardashian in Odell Beckham Jr., za katera se je dolgo govorilo, da sta v romantičnem razmerju, so končno opazili in posneli skupaj v Las Vegasu, kar je navidezno potrdilo njuno razmerje.

Par je bil opažen v hotelu Wynn, potem ko sta se v soboto, 10. februarja zvečer udeležila zabave pred Super Bowlom 2024 v Las Vegasu.

43-letna zvezdnica resničnostne serije The Kardashians je imela oblečene rjave kavbojke na zvonec in top z golim hrbtom, medtem ko je 31-letni športnik nosil črno-belo usnjeno jakno in hlače.

Od konca lanskega septembra so že glasne govorice, da sta v razmerju, vendar naj bi svojo romanco skrivala zaradi spoštovanja do njegovega enoletnega sina iz prejšnje zveze.

Preberi si tudi:
Odell Beckham Jr., Kim Kardashian - Modna.si

Je Odell Beckham Jr. nova ljubezen Kim Kardashian?

Kim Kardashian naj bi imela novega moškega v svojem življenju in on je eden najbolj priljubljenih nogometašev v ligi NFL. People poroča, da naj bi se 42-letna zvezdnica…

“Kim je v romantični zvezi z Odellom od prejšnjega poletja in mislila je, da ji je uspelo to prikriti. Trenutno se ne videva z nikomer drugim – vsaj ne, da bi vedli njeni bližnji prijatelji,” je vir povedal za Daily Mail.

Bližnji vir je še povedal, da sta zvezo ohranila “zasebno”, da bi spoštovala njegovega enoletnega sina Zydna, ki ga ima z bivšim dekletom Lauren “Lolo” Wood.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Kim Kardashian producira in igra v dokumentarni seriji o ikoni Elizabeth Taylor

Kim Kardashian sodeluje pri velikem projektu o življenju in zapuščini Elizabeth Taylor. BBC Arts je pri Passion Pictures naročil tridelno dokumentarno serijo o pokojni ikoni, ki jo izvršno…