Domov » VIP » Kim Kardashian prvič spregovorila o psihičnih težavah Kanyeja Westa

Kim Kardashian prvič spregovorila o psihičnih težavah Kanyeja Westa

VIP
Kim Kardashian prvič spregovorila o psihičnih težavah Kanyeja Westa
📷 Kim Kardashian / Instagram

Kim Kardashian se je odprla glede tega, kako se z možem Kanyejem Westom spopadata z njegovo bipolarno motnjo.

38-letna zvezdnica krasi naslovnico majske izdaje revije Vogue, v kateri je prvič spregovorila o zgodovini psihičnih težav njenega moža. 41-letni raper je novembra 2016 preklical preostanek njegove Saint Pablo turneje in bil kmalu za tem hospitaliziran zaradi živčnega zloma. Na njegovem zadnjem albumu z naslovom ‘Ye’, ki ga je izdal lanskega junija, je v enem izmed komadov razkril, da je bil diagnosticiran z bipolarno motnjo.

(Mikael Jansson / Vogue)

Vendar pa je njegove oboževalce lanskega oktobra ponovno začelo skrbeti zaradi Kanyejeve bipolarne motnje, ko je obiskal predsednika Donalda Trumpa v Beli hiši in dejal, da dejansko nima bipolarne motnje, ampak mu je le pomanjkovalo spanca.

Kim je v reviji razkrila, da je Kanye trenutno sprejel svojo bipolarno motnjo in pojasnila, da so mu zdravniki dali nasprotujoče si ocene. “Menim, da smo trenutno z motnjo v zelo dobrem stanju. To je zagotovo zelo emocionalen proces. Trenutno je vse zelo mirno. Vendar že čutimo zatišje pred nevihto in vemo, kako se spopasti s tem,” je pojasnila Kim in poudarila, da zdravila za Kanyeja ne pridejo v poštev.

“Zanj jemanje zdravil ni rešitev, saj popolnoma spremenijo njegovo osebnost. Tudi potovanja poslabšajo stanje, zato ne potuje več tako pogosto kot je včasih. Ampak iskreno, nikoli ne želim govoriti namesto njega, ker ne vidim v njegovo glavo,” je še dodala Kim.

(Mikael Jansson / Vogue)

Mati treh (kmalu štirih) otrok so v preteklosti doletele številne kritike oboževalcev, da svojemu možu ne pomaga v kritičnih trenutkih in v omenjenem intervjuju je spregovorila tudi o tem. “Na spletu preberem ogromno žaljivih stvari … Kaj počne? Noče ga ustaviti … Kot da je moja krivda, če nekaj naredi ali reče, s čimer se drugi ne strinjajo? To je moj mož. Z njim delim vsako svoje mnenje in mu dam vedeti, ko se z nečim ne strinjam. In če vidim, da ima težave z bipolarno motnjo, bom naredila vse, da ga podprem in pomagam pomiriti situacijo.”