Domov » Lepota & zdravje » Lepotne skrivnosti Kate Beckinsale, da pri 45-ih izgleda stara 25

Lepotne skrivnosti Kate Beckinsale, da pri 45-ih izgleda stara 25

Lepota & zdravjeVIP
Lepotne skrivnosti Kate Beckinsale, da pri 45-ih izgleda stara 25
📷 Profimedia

Kate Beckinsale je nedavno navdušila svoje oboževalce s selfijem, na katerem ne nosi nobenih ličil in seveda je vse takoj začelo zanimati, kako lahko obraz 45-letnice izgleda tako mladosten.

Njena koža je brez gubic, starostnih peg in temnih kolobarjev, kot lahko vidiš spodaj. “Kate je v svoji mladosti počela eno zelo pametno stvar. Svojo kožo je vedno zaščitila in nikoli ni dopustila, da bi jo opeklo sonce,” je vir blizu igralke razkril za HollywoodLife.

“Popije tudi enormne količine vode, da ohranja svoje telo konstantno hidrirano,” je še dodal vir. Vendar pa Kate posveča pozornost svojemu življenjskemu slogu v celoti, ne le temu, kaj nanaša na obraz. “Redno teče in na fitnesu počne povsem običajne stvari, kot jih tudi ostali. Uporablja lahke uteži ter dela trebušnjake in sklece. Je polna energije in trenira pet do šestkrat na teden. Kardio in pilates ohranjata njeno telo lepo izoblikovano. Rada se počuti mladostno in v koraku s časom,” je razkril vir, ki je še dodal, da jo “te redne aktivnosti ohranjajo v formi. Poleg tega pa je tudi blagoslovljena z neverjetnimi geni, na kar pa nihče od nas ne more vplivati in si jih lahko le želimo.”

Vrelec mladosti pa pri Kate ni omejen le na nego kože, telovadbo, vodo in kremo za sončenje. Tudi njene zveze jo ohranjajo mladostno. “Kate je obsedena s tem, da izgleda in se počuti mlado, kar je tudi razlog, da so njeni partnerji vedno mlajši moški. Zaradi njih se počuti mladostno,” je še dodal vir. Zvezdnica je od začetka februarja v zvezi s 25-letnim Petom Davidsonom, ki je bil pred tem v zvezi z Ariano Grande.