fbpx

Kim Kardashian: “Resnično ne vem, če bom lahko še kdaj nosila nakit.”

Prejšnji mesec je Kim Kardashian West prvič sama v resničnostnem šovu Keeping up with the Kardashians spregovorila o grozljivem ropu v Parizu, ki se je zgodil lanskega oktobra, zdaj pa je razkrila tudi, kako zelo jo je ta dogodek spremenil.

“Vem, da se sliši noro, ampak vem, da se je to moralo zgoditi meni,” je Kim med zadrževanjem solz razkrila Ellen Degeneres. “In ne želim začeti jokati, ampak čutim, da se mi je to zgodilo z namenom. Postala sem čisto drugačna oseba.” In nato nadaljevala: “Prej sem bila definitivno zelo materialistična – in ne mislim, da je s tem kaj narobe, da si človek privošči stvari za katere trdo dela in resnično sem ponosna na vse okoli mene, ki so uspešni. Zelo sem srečna, da me moji otroci sprejemajo takšno, kakršna sem zdaj. Tako si želim vzgajati tudi svoje otroke – ker me te stvari resnično ne ganejo več. Res ne.”

Kim je po dogodku v Parizu za nekaj mesecev popolnoma zapustila socialna omrežja in ko se je nato januarja 2017 vrnila, je imela precej bolj previden pristop. Instagram zdaj uporablja bolj ali manj za promoviranje svojega posla, občasno pa objavi tudi kakšno družinsko fotografijo, vendar šele nekaj dni po tem, ko je bila dejansko posneta, da nihče ne more ugotoviti, kje se trenutno nahajajo.

“Skupina roparjev me je dve leti neprestano spremljala. Poslušali so vse intervjuje, v katerih sem se navduševala nad tem in onim nakitom. S tem ne mislim, da ga nikoli več ne bom nosila. Resnično ne vem, če se bom še kdaj počutila udobno z njim. Moje celotno življenje se je spremenilo v smislu, kako potujem in glede varnosti.”

Te zanima tudi, katerega makeup trenda ne bomo nikoli več videli na najbolj slavni Kardashianki?