fbpx

Kim Kardashian v joku o Kanyeju Westu: “Naredila bom vse, da bi dobila to osebo nazaj”

V Hulujevem resničnostnem šovu The Kardashians je vedno veliko blišča, glamurja in smešnih norčij celotne družine, vendar ima oddaja tudi pošten delež iskrenih in čustvenih trenutkov. In v napovedniku za eno od zadnjih epizod, ki je bila posneta lani, je Kim Kardashian jokala, ko je govorila o kontroverznem obnašanju svojega bivšega moža Kanyeja Westa, ki je vključevalo stvari, kot so rasistični in antisemitski komentarji in kako naj bi domnevno zaposlenim celo kazal eksplicitne fotografije Kim.

Čustven trenutek se je zgodil med pogovorom mame štirih otrok in mlajšo sestro Khloé Kardashian. Ko jo je 39-letna ustanoviteljica znamke Good American vprašala, ali je “v redu” glede ločitvenega postopka, ki je potekal v času snemanja, je Kim takoj odgovorila, da “ni v redu” in planila v jok.

Ko je govorila o 46-letnem reperju, s katerim je bila poročena med letoma 2014 in 2022, je Kim rekla: “Enostavno ne morem,” medtem ko je brisala solze. V spovednici je šla še podrobneje in rekla: “Tako drugačen je od osebe, s katero sem se poročila. To je tisto, kar sem ljubila in tega se spominjam. Naredila bom vse, da bi dobila to osebo nazaj.”