fbpx

Kim Kardashian zagreta za Toma Bradya

O Kim Kardashian in Tomu Bradyju že nekaj časa krožijo govorice, kljub temu, da ni skoraj nobenega dokaza o tem, da sta v skrivnem razmerju.

Vendar pa sta bila na isti zabavi čez praznični vikend 4. julija in zdaj v javnost prihaja več informacij o njunem druženju.

Vse skupaj se je začelo, ko je Kim želela kupiti nepremičnino na Bahamih v privatni skupnosti, kjer ima Tom že svojo hišo.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian, Tom Brady - Modna.si

Se kaj plete med Kim Kardashian in bivšim možem Gisele Bündchen?

Krožijo govorice, da se Tom Brady po ločitvi od Gisele Bündchen in po razhodu Kim Kardashian od Peta Davidsona dobiva z resničnostno zvezdnico. Zdaj pa so viri spregovorili…

Kim in Tom sta bila prisotna na filmski rojstnodnevni zabavi Michaela Rubina ob četrtem juliju na njegovem zasebnem posestvu v Hamptonsu.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian, Hailey Bieber, Kendall Jenner - Modna.si

VIDEO: Zvezdniška rojstnodnevna zabava Michaela Rubina kot iz filma

Zvezdniki, kot so Tom Brady, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Kevin Hart, Beyoncé, Jay-Z in ostali, so se četrtega julija udeležili ‘White Party’…

“Ko je prispela na zabavo, sta se na kratko pozdravila,” je za People povedal en vir.

“Kim in Tom sta na zabavi komaj kaj govorila in se komajda pozdravila,” je dodal drugi vir.

Vendar pa je “kasneje zvečer Kim zbrala nekaj alkoholiziranega poguma in so jo slišali, ko je prijateljem povedala, da je zagledana v Toma.”

“Sta prijatelja in drug drugega zelo spoštujeta,” je dodal vir. “Kim je zelo osredotočena na svoje otroke in svoje posle in trenutno ni v zvezi.”