fbpx

VIDEO: Zvezdniška rojstnodnevna zabava Michaela Rubina kot iz filma

Zvezdniki, kot so Tom Brady, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Kevin Hart, Beyoncé, Jay-Z in ostali, so se četrtega julija udeležili ‘White Party’ zabave v milijarderjevem dvorcu v Hamptonsu.

In kdo sploh je slavljenec Michael Rubin? Michael je izvršni direktor spletne trgovine s športnim blagom Fanatics in ima glede na Forbes trenutno premoženje več kot 11 milijard dolarjev.

Michael je začel svojo kariero medtem ko je bil v srednji šoli z ustanovitvijo uspešnega podjetja s smučarsko opremo v kleti svojih staršev v Philadelphiji, v svojih 20-ih pa ustanovil tudi podjetje z oblačili in logistiko (Global Sports Incorporated, pozneje GSI Commerce), ki ga je kasneje prodal eBayu za 2,4 milijarde dolarjev. Kot del tega dogovora je Michael, takrat v svojih 30-ih, pridobil Fanatics, ki je bila podružnica GSI-ja za športno e-trgovino in jo sčasoma zgradil v velikega spletnega prodajalca.

Rubin je znan tudi po svojih prijateljstvih s slavnimi osebnostmi in nagnjenosti k prirejanju zvezdniških večerov, vključno z zabavami ob gledanju Super Bowla, ki so se jih v preteklosti udeležili zvezdniki od športnih legend do hollywoodskih igralcev.

“Ena od stvari, ki jih rad počnem, je združevanje odličnih ljudi,” je Rubin povedal za Insider o svojih odmevnih dogodkih.

Michaelov ‘White Party’, kot že samo ime pove, vključuje strog kodeks oblačenja v celoti v belih oblačilih, zadnjih nekaj let pa sta ga gostila skupaj z njegovim dekletom Camille Fishel na njunem posestvu v Hamptonsu. Vstopi na letošnjo luksuzno zabavo v belem…

Prva zabava se je po poročanju Page Six zgodila leta 2021 in je služila kot vselitvena žurka v Rubinovo vilo Bridgehampton, vredno 50 milijonov dolarjev. Za lanskoletni dogodek so gostje menda skupaj s povabilom prejeli tudi steklenico šampanjca v vrednosti 700 dolarjev.