Kolekcija H&M Studio J/Z 2022: Futuristični glamur in drzni minimalizem

Svetlo, bleščeče, optimistično: H&M Studio predstavlja najnovejšo kolekcijo J/Z “Neo Real”. Kolekcija je navdihnjena z modno vesoljsko dobo in sodobnimi misijami na Mars ter briše meje med resničnostjo in domišljijo. Z drzno barvno paleto in elegantnimi silhuetami, tkaninami, ki kljubujejo gravitaciji in vrhunskimi modnimi dodatki, kolekcija ponuja futuristično podobo minimalizma. Kolekcija H&M Studio J/Z22 bo od 13. oktobra na voljo na hm.com.

Ključni kosi so ustvarjeni za edinstvene pustolovščine. Čudovit anorak v barvi fuksije, plašč z dvojnim zapenjanjem in poudarjenimi rameni v barvi čokolade in električno-turkizna maksi flis jakna so klasični kosi za hladno vreme. Modna obleka iz treh delov – prevelik suknjič, široke hlače in neskončno vsestransko krojeno krilo – je sodoben odgovor na dilemo glede poslovnih oblačil. Obleka s srebrnimi bleščicami in volančki ter srajca in hlače v visokem sijaju pričarajo zvezdniški videz. Modni dodatki, ki definitivno spremenijo vsak videz in so prava paša za oči so bleščeči rjavi škornji do stegen v temno čokoladni barvi, rožnata oblazinjena torbica, Sci-Fi sončna očala in ogrlica z bleščečimi kristali. V skladu s H&M-ovimi trajnostnimi cilji je vsak kos iz kolekcije izdelan iz bolj trajnostno pridobljenih materialov, kot so Tencel™, recikliran poliester, reciklirana volna in reciklirana medenina.

“Kako se obleči za prihodnost? To je bilo vprašanje, ki si ga je za jesen zastavila ekipa H&M Studio. Razpravljali smo o navdihujočih odpravah človeštva v vesolje. Rezultat so ostre, minimalistične silhuete, ki vzbujajo samozavest zaradi drznih, pogumnih barv. Želimo, da si naši kupci upajo sanjati več,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

“Naš Moodboard je bil poln slik iz vesolja, oblikovalska ekipa pa je razmišljala, kaj bi vzela na medgalaktično potovanje. Odločili smo se za kombinacijo praktičnih kosov, pomešanih s čudovitimi izstopajočimi izdelki. Srebrn komplet v kombinaciji je moj najljubši videz, vendar bi nosila srebrne hlače s podloženo sivo majico in ogrlico s kamenčki – to je popolna alternativa obleki za zabavo,” pravi Linda Wikell, oblikovalka koncepta za H&M Studio.

O kampanji

Kampanja za kolekcijo H&M Studio J/Z 2022 je popotovanje po različnih svetovih, ki briše meje med digitalno in fizično dimenzijo. Obraza kampanje sta brat in sestra Georgia in Joel Palmer, ki živita v Londonu in delujeta po vsem svetu kot queer ustvarjalca na področju mode, glasbe in umetnosti.