Razkrito, kako se je začela romanca med Bradom Pittom in Emily Ratajkowski

O tem, kako sta se Brad Pitt in Emily Ratajkowski sploh spoznala, je spregovoril bližnji vir.

58-letnega igralca in 31-letno manekenko so že večkrat opazili skupaj, zdaj pa so viri spregovorili podrobnostih glede njunega domnevnega razmerja.

Novica o domnevnem razmerju med Bradom in Emily je prišla v javnost en mesec po tem, ko je ona po štirih letih zakona vložila zahtevo za ločitev od moža Sebastiana Bear-McClarda.

Preberi si tudi:
Konec je! Emily Ratajkowski in Sebastian Bear-McClard sta se razšla

Konec je! Emily Ratajkowski in Sebastian Bear-McClard sta se razšla

Emily Ratajkowski in njen mož Sebastian Bear-McClard, s katerim sta bila poročena več kot štiri leta, sta se uradno razšla. Emily in Sebastian sta se poročila februarja 2018,…

Vir je za revijo People potrdil, da sta šla Brad in Emily skupaj na “nekaj zmenkov”. Vir je tudi pojasnil, kako sta se zvezdnika spoznala.

“Z Emily ga je seznanil prijatelj iz sveta umetnosti. Obstaja privlačnost, vendar se ne dogaja še nič resnega,” je povedal vir. “Ona je očitno čudovita in zelo navdušena nad umetnostjo. Imata veliko za govoriti in vedno se imata lepo, ko se družita. Ostaneta v stikih, ko se ne vidita.”

Vir je spregovoril tudi o Emilyjinem nedavnem razhodu.

“Bilo je nepričakovano in uničujoče. Zelo ji je odleglo, da je zdaj na drugi strani vsega tega,” je povedal. “Dobro ji gre. Meni, da je Brad neverjeten. Bila sta na nekaj zmenkih in ona je zelo navdušena. Zelo je prikupna, ko govori o Bradu. Ona meni, da je gentleman. To je bil res idealen čas zanjo.”

Vir je nadaljeval: “Njeni prijatelji se šalijo, da se jim nič ne smili zaradi ločitve – nič se ne more primerjati s tem, da te bodri Brad Pitt. Vsekakor si ga želi bolje spoznati. Pišeta si sporočila in ostajata v stiku.”