Koliko pa VAS na mesečni ravni stanejo internet, televizija in mobilne storitve?

Ste si kdaj vzeli čas in preračunali, koliko vas na mesečni ravni stanejo internet, televizija in mobilne storitve?

Telekomunikacijska podjetja vas rada prepričujejo z najrazličnejšimi akcijami. A pri izboru le-teh bodite pozorni! Velikokrat se zgodi, da so stroški na začetku nizki, a že po prvem mesecu ali dveh pridejo nepričakovani stroški z drobnega tiska, kot so »ogled nazaj« in podobno. Ali pa vam ponudijo osnovni TV paket, za katerega se kasneje izkaže, da ponuja vse skupaj 12 TV programov. Kako v poplavi ponudbe izbrati pravega?

Najprej se vprašajte po vaših prioritetah. Vam je pomembno imeti velik izbor TV programov? Ali pa imeti veliko količino mobilnih podatkov? Koliko jih sploh porabite na mesečni ravni? Za lažjo cenovno primerjavo bi lahko npr. pogledali mesečno statistiko obdobja 2 let in tako lažje videli realno sliko stroškov.

Povzemimo. Potrošniki telekomunikacijskih storitev si trenutno najbolj želijo televizije s širokim naborom TV programov, zanesljivim internetom ter mobilno telefonijo, ki je skladna z njihovo dejansko porabo.

Bodimo konkretni! Za povprečni mesečni znesek, računan v obdobju 2 let za ceno 41,50 evra na mesec zakupite dostop do spleta, fiksno in mobilno telefonijo ter več kot 100 televizijskih programov s popolnoma vsemi športnimi programi in 94 radijskimi postajami.

Bodite pozorni pri izbiri telekomunikacijskega podjetja, ki vas rada prepričujejo z različnimi akcijami
Bodite pozorni pri izbiri telekomunikacijskega podjetja, ki vas rada prepričujejo z različnimi akcijami

Akcija je namenjena vsem obstoječim fizičnim naročnikom in novim naročnikom na območju Ajdovščine, Trzina, Komende, Ljubljane in Krškega. Naročniško razmerje po ostalih regijah pa je možno skleniti tudi preko partnerskih kabelskih operaterjev. Vse storitve se izvajajo preko najbolj pokritega mobilnega omrežja v Sloveniji. Več informacij najdete na omrezje.si.