Končno razkrito, koliko naj bi bil vreden zaročni prstan Katy Perry!

Na valentinovo sta se letos zaročila Katy Perry in Orlando Bloom. Dan po tem je Katy na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, s katero je javnosti naznanila njuno zaroko. Seveda je bil na fotografiji razkrit tudi zaročni prstan in poznavalci nakita se strinjajo, da bi ga lahko uvrstili med najdražje zvezdniške zaročne prstane.

Nihče ne ve, koliko točno je Orlando plačal za prstan, na katerem je en velik ruby diamant, obkrožen z osmimi manjšimi belimi diamanti, ki skupaj tvorijo cvet rože.

Predsednik podjetja WP Diamonds, Andrew Brown pravi, da je zaročni prstan zelo verjetno vreden okoli 5 milijonov dolarjev. Za E! News je povedal: “Katyin neverjeten zaročni prstan od Orlanda Blooma bi se prodal za 5 milijonov dolarjev. Izgleda, da je 4-karatni živo roza ovalen diamant obkrožen z osmimi belimi diamanti, ki skupaj tvorijo cvetočo rožo – ta prstan je resnično edinstven in noro dragocen.”

Če je prstan resnično vreden 5 milijonov dolarjev, potem je povsem v rangu Beyoncé-inega 24-karatnega zaročnega prstana od Jay-Zja, ki je trenutno uvrščen na tretje mesto najbolj dragocenih zvezdniških zaročnih prstanov. Edini dve zvezdnici, ki sta prejeli dražje zaročne prstane? Elizabeth Taylor je prejela 33.19-karatni prstan v vrednosti 8.8 milijona dolarjev, Mariah Carey, ki je na prvem mestu pa 35-karatni prstan v vrednosti 10 milijonov dolarjev.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry