Domov » VIP » Končno razkrito, zakaj princ Harry vedno nosi eno in isto zapestnico

Končno razkrito, zakaj princ Harry vedno nosi eno in isto zapestnico

VIP
Končno razkrito, zakaj princ Harry vedno nosi eno in isto zapestnico
📷 Profimedia

Kadarkoli Meghan Markle ali princ Harry stopita v javnost, ogromno pozornosti in zanimanja zbudi, kakšne čevlje, oblačila in modne dodatke nosi vojvodinja suseška. Kar pa smo mnogi spregledali med občudovanjem njene garderobe, pa je stalnica na prinčevi desni roki – že več let na roki nosi zapestnico, ki je nikoli ne sname.

Nazadnje smo “skrivnostno” zapestnico lahko opazili na predstavi Hamiltona v Londonu, ko se je Harry rokoval z igralci.

Čeprav princ pogosto menja različne pletene zapetnice, pa je ena konstantno zapeta na njegovem zapestju – temno rjava s srebrnimi ovalnimi detajli, ki je ni snel niti med naznanitvijo zaroke niti med poroko.

Po podatkih Business Insiderja so princa Harryja z znamenito zapestnico prvič opazili leta 2001. Sicer ni uradno potrjeno, vendar naj bi si zapestnico kupil med prvim obiskom Afrike, kmalu po smrti svoje mame princese Diane. Na ta kontinent sta z bratom princem Williamom “pobegnila”, da bi se umaknila od vsega, kar se je dogajalo v domači Angliji. Harry je pojasnil, da mu je to potovanje v Afriko (in še mnoga ostala za njim) pomagalo spoznati, da se tukaj počuti bolj povezan sam s seboj kot kjerkoli drugje na svetu.