Končno razkrito, zakaj se Leonardo DiCaprio še ni poročil

Zelo verjetno na tem svetu trenutno ne obstaja bolj zaželjen samski moški od Leonarda DiCapria. Igralec je znan po tem, da si za svoje partnerke izbira same manekenke, nikoli pa se noče zaplesti v resno razmerje ali še huje, poročiti.

In končno nam je postalo malo bolj jasno, zakaj se mu nikakor ne mudi zapustiti samskega življenjskega sloga. Izkazalo se je, da ima Leo zelo edinstven pogled na zakonsko zvezo…

“Čas za to bo prišel, ko bo prišel. Resnica je, da poroke ne moreš predvideti. Ne moreš je planirati. Preprosto se bo zgodila, ko se bo zgodila,” je povedal v intervjuju za revijo Parade, ko so mu zastavili vprašanje, če sploh verjame v poroko.

Ali to potem pomeni, da Leo preprosto še ni našel pravega dekleta, s katerim bi si želel živeti do konca življenja? V preteklosti so ga povezovali že z mnogimi lepoticami, med drugim Bar Refaeli, Alyce Crawford, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Nino Adgal, Bello Hadid, Rihanno in nazadnje z Loreno Rae. Ampak očitno Leo še vedno ni srečal tiste prave: “Zgodilo se bo, ko se bo zgodilo. Pustil bom, da se vse odvija naravno.”

Zdaj vsaj vemo, da zakonska zveza za Leota ni popolnoma izključena. Na vprašanje, ali si nekega dne sam sebe predstavlja hoditi do oltarja, je igralec odgovoril: “Menim, da za vse, no, ne ravno vse, ampak da slej ko prej pride pravi čas, tako da vsekakor ja,” je izjavil za revijo Us Magazine.

Morda pa gre Leo po stopnjah igralskega kolega Georga Clooneya in se bo poročil šele v njegovih 50-ih. Kaj misliš, katera bo Leova “Amal”?