Domov » Moda & stil » Twitter razkriva, kako preprečiš raztrgane najlonke (poleg zamrzovanja!)

Twitter razkriva, kako preprečiš raztrgane najlonke (poleg zamrzovanja!)

Moda & stil
Twitter razkriva, kako preprečiš raztrgane najlonke (poleg zamrzovanja!)
📷 All Bueno Things

Večina med nami se zagotovo strinja, da so natrgane ali strgane najlonke ena od najbolj neprijetnih stvari, ki se ti lahko zgodi, ko si od doma.

Če si že zdavnaj nehala šteti, koliko najlonk si uničila, potem ti bodo zagotovo prišli prav nasveti s Twitterja, ki so izjemno učinkoviti v preprečevanju natrganih najlonk.

Potem, ko je Lauren Duncan objavila tvit, da je strgala še ene najlonke pa je ura komaj 10. zjutraj ter hkrati tudi prosila za nasvete, kako se temu izogniti, se je usul cel plaz komentarjev.

Med različnimi nasveti jih je izstopalo nekaj, ki naj bi resnično delovali. “Kupi vsaj eno številko večje najlonke, še bolje pa dve številki večje. Ne bodo preveč napete in posledično je manjša verjetnost trenanja,” je svetovala ena.

Mnoge so opomnile tudi na to, kako zelo pomaga zamrzovanje najlonk, saj so najlonke narejene iz sintetičnih vlaken, ki imajo rade mrzloto in vlažnost. Nekdanja operna pevka Juliana pa je razkrila še en top trik: sprejanje najlonk z lakom za lase, ko imaš že oblečene.

Imaš tudi sama v rokavu kakšen trik za preprečevanje natrganih najlonk? Deli ga z nami na naši Facebook strani.