Domov » VIP » Končno razkrito, zakaj sta se v resnici ločila Fergie in Josh Duhamel

Končno razkrito, zakaj sta se v resnici ločila Fergie in Josh Duhamel

VIP
Končno razkrito, zakaj sta se v resnici ločila Fergie in Josh Duhamel
📷 Profimedia

Josh Duhamel in Fergie sta šokirali svet, ko sta septembra lansko leto sporočila, da se bosta po 8 letih zakona ločila. Razkrito je bilo celo to, da sta že več mesecev pred naznanitvijo ločitve živela ločeno. “Z vso ljubeznijo in spoštovanjem sva se v začetku letošnjega leta odločila, da se razideva kot par,” sta dejala v skupni izjavi. “Da bi najini družini dala najboljšo priložnost za prilagoditev na nove razmere, sva želela zadevo ohraniti nekaj časa zasebno, preden jo deliva z javnostjo.”

Nekdanja zakonca sta v javnosti vedno izgledala tako zaljubljena, vendar pa zdaj vse bolj postaja jasno, da se je v njunem razmerju veliko dogajalo v “zakulisju”, stran od oči javnosti…

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on


“Popolnoma sta se oddaljila drug od drugega,” je za E! News razkril bližnji vir. “To je bilo skorajda neizogibano, čeprav sta preteklo leto poskušala sama razrešiti stvari.” Drugi vir pa je razkril, da sta “Josh in Fergie že leta živela popolnoma različna življenja”, kar naj bi bil glavni razlog za to, da sta se oddaljila drug od drugega. “Veliko časa sta bila fizično ločena, poleg tega pa tudi nista imela veliko skupnega.”

Vir je povedal, da se je zvezdniški par zavedal, da nista na isti valovni dolžini, saj imata dva popolnoma različna karakterja. Vendar se nista kaj dosti ukvarjala s svojimi razlikami, vse to zaradi ljubezni drug do drugega in njunega 4-letnega sina Axl-a. “Josh je zelo prizemljen in tip moškega, ki rad vse naredi sam … Fergie pa živi v popolnoma drugem svetu. Na začetku njune zveze je bi Josh v pevko zaljubljen do ušes, zaradi česar ni bil pozoren na njen življenjski slog in skupne značilnosti. Vse to je potem prišlo za njima. Popolnoma jasno je bilo, da nista na stvari gledata popolnoma drugače,” je razkril vir.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on


Kljub vsemu pa je zelo očitno, da se imata zvezdnika še vedno rada in si želita, da bi bil celotni ločitveni proces čim lažji za njunega sina. “Nobenega velikega spora ali pike na i ni bilo. Še vedno gojita veliko ljubezni drug do drugega in do družin drug drugega. Fergie še vedno zelo spoštuje Josh-a in z zdravim odnosom bosta nadaljevala tudi po ločitvi med skupnim vzgajanjem sina,” je še povedal bližnji vir.