fbpx

Konec je! Kendall Jenner in Devin Booker sta se razšla

Čeprav je izgledalo, da si je Kendall Jenner končno našla nekoga, s katerim se bo ustalila in ustvarila družino, je zdaj kot strela z jasnega udarila novica, da sta se z Devinom Bookerjem razšla.

Manekenka in košarkaš sta šla po dveh letih romantične zveze vsak svojo pot.

Vir blizu Kendall je za E! News potrdil razhod: “Kendall in Devin sta pred kratkim prišla do težke prepreke in sta narazen že približno teden in pol.”

Vir je dodal, da sta se Kendall in Devin imela “res lepo” skupaj v Italiji prejšnji mesec na poroki Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja, “ampak ko sta se vrnila, sta začela opažati, kot da nista usklajena in spoznala, da imata zelo različna življenjska sloga.”

Doma v L.A.-ju je Kendall povedala Devinu, da si “želi prostor in čas narazen,” je dejal vir in dodal: “Od takrat sta v stiku in jima je mar drug za drugega.”

Vir tudi pravi, da obstaja možnost, da bi se Kendall in Devin spet pobotala: “Oba upata, da jima bo uspelo, vendar sta trenutno narazen.”

Kendall in Devin sta bila par od aprila 2020 in sta poskušala svojo zvezo ohranjati čim bolj stran od oči javnosti.

Preberi si tudi:
Dolce & Gabbana največji zaslužkar na poroki Kourtney in Travisa

Dolce & Gabbana največji zaslužkar na poroki Kourtney in Travisa

Modna znamka Dolce & Gabbana je bila največja zmagovalka na razkošni poroki Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja v Italiji. Etiketa italijanske luksuzne blagovne znamke je bila minuli konec…