fbpx

Insta modni trik: Kako nositi nedrček pod obleko/topom s kvadratnim izrezom

Čeprav ni nič narobe s tem, če kdaj pa kdaj naramnice na klasičnem nedrčku kukajo izpod oblačila, pa je pri določenih oblačilih, še zlasti elegantnih oblekah ali topih, veliko lepše, če so skrite.

Klasični nedrček se pod oblekami in topi z U ali V izrezom pri dekolteju lepo skrije pod blago, pri kvadratnem izrezu pa se zdi, da naramnic nikakor ne moreš skriti. Ampak se jih da, le malo drugače moraš obleči naramnice!

Uporabnica TikToka @swankaposh je pokazala enostaven način, kako v le nekaj sekundah pod obleko s kvadratnim izrezom skriti naramnice.

@swankaposh HIT THE + FOR MORE #fashionhacks#fashiontipsandtricks #stylinghacks #stylingidea #tipsandtricks #stylingtips #Swankaposh #fypシ ♬ original sound – Swank A Posh

Postopek: Nedrček kot običajno zapni na hrbtu, nato pa obe naramnici podaljšaj. Najprej eno naramnico enkrat zarotiraj in jo nato namesti na ramo kot običajno. Postopek ponovi še na drugi strani. Ali opaziš, kako naramnici na ramenih ležita bolj pri strani in ne tako na sredini?

Preberi si tudi:
Insta modni trik: Kako iz majice z naramnicami narediš top z golim hrbtom

Insta modni trik: Kako iz majice z naramnicami narediš top z golim hrbtom

Toplejši dnevi so tu, kar pomeni, da lahko pokažemo tudi malo več gole kože. Če imaš doma majico z naramnicami in dve vezalki, boš navdušena nad spodnjim modnim…