Hailey Bieber v težavah zaradi novega podjetja

Po zdravstvenih težavah Hailey Bieber in nekaj mesecev kasneje še njenega moža Justina Bieberja, je zdaj zvezdnico doletela še ena neprijetna stvar.

Preberi si tudi:
Justin Bieber sporočil, da je polovica njegovega obraza paralizirana

Justin Bieber sporočil, da je polovica njegovega obraza paralizirana

Justin Bieber razkril resno in grozljivo stanje! 28-letni pevec je v petek, 10. junija na družbenih omrežjih delil žalostno novico o svojem zdravju. “POMEMBNO PROSIM POGLEJTE. Rad vas…

Manekenka je nedavno lansirala svojo lepotno znamko Rhode, ki vsebuje linijo negovalnih izdelkov. Ime za znamko izvira iz njenega srednjega imena, ki pa jo je zdaj očitno pripeljal do tožbe. Le nekaj dni po lansiranju je drugo podjetje z istim imenom vložilo tožbo pri njej in blagovni znamki zaradi kršitve avtorskih pravic.

Modna znamka Rhode, o kateri je najprej poročal TMZ, trdi, da krši avtorske pravice in pravi, da bi Haileyjina linija “lahko hitro izničila vso trdo delo, ki sva ga vložili v svojo blagovno znamko.”

Lastnici Purna Khatau in Phoebe Vickers, ki sta leta 2013 ustanovili Rhode NYC, prav tako pravita, da njen logotip “Rhode” izgleda zelo podoben tistemu, ki ga ima njuna znamka.

Za PageSix je modna znamka Rhode podala dodatno izjavo o tožbi:

“To je storila kljub temu, da je vedela za Rhode in njene prejšnje pravice,” je povedala Lisa T. Simpson, glavna svetovalka Rhodeja za sodne spore. “To je nesrečna okoliščina. Seveda razumemo, da želi Hailey uporabiti svoje srednje ime za svojo blagovno znamko, vendar je zakon o tem jasen: ne morete ustvariti tovrstne zmede glede blagovne znamke samo zato, ker želite uporabiti svoje ime.”

In dodali: “To, kar počne gospa Bieber, škoduje solastnicam manjšinskega podjetja, ki sta ga dve ženski premišljeno gradili v rastočo globalno blagovno znamko.”

Ustanoviteljici Rhodeja Khatau in Vickers sta dodali, da sta bili “prisiljeni” vložiti tožbo, “da bi zaščitili najino podjetje.”

“Čeprav smo globalna blagovna znamka, smo še vedno mlado in rastoče podjetje in ne moremo premagati slavne osebe kot je Hailey, ki ima ogromno sledilcev, in uporablja ime našega podjetja za prodajo sorodnih izdelkov,” sta še dodali.