Domov » VIP » Konec ugibanj! Hčerki Kylie Jenner in Travisa Scotta je ime…

Konec ugibanj! Hčerki Kylie Jenner in Travisa Scotta je ime…

VIP
Konec ugibanj! Hčerki Kylie Jenner in Travisa Scotta je ime…
📷 Kylie Jenner / Instagram

Zvezdnica objavila tudi prvo fotografijo svoje hčerke!

Kylie Jenner je končno razkrila ime novorojenke in ni takšno, kakršnega so pričakovali mnogi njeni oboževalci. Najmlajša Kardashian-Jenner sestra je 1. februarja rodila svojega prvega otroka in vse do danes ni javnosti dala nobenega namiga, kako sta s partnerjem poimenovala svojo prvorojenko.

Sinoči pa je Kylie na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri njena mala princeska drži mamin prst, pod fotografijo pa je zapisala: “stormi webster ??” Hčerki je torej ime Stormi, priimek pa ima očetov (Travisovo pravo ime je Jacques Webster).

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Pred razkritjem imena so mnogi ugibali, da jo bosta s Travisom poimenovala Butterfly oziroma Monarch ali Mariposa, kar v španščini pomeni metulj, saj naj bi prav metulji simbolizirali njuno razmerje (oba imata tudi enaka tattooja metulja).


Vendar pa se niso vsi strinjali s to teorijo, predvsem zato, ker Kylie ni ravno navdušena nad metulji. V njenem resničnostnem šovu Life of Kylie je Jennerjeva razkrila, da se pravzaprav boji metuljev. “Nekako je ironično, saj se strašno bojim metuljev. Vseh metuljev. Sama tako gledam na njih: odrežite krila in če pogledate njihova telesa sploh niso tako lepi. Dejansko so žuželke.”

Na srečo je Kylie z objavo fotografije in imena zdaj utišala vse prave in neprave govorice…